Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 25 de Juny del 2018
EDUCACIÓ

Els escolars visiten a la Policia Local durant les jornades de portes obertes

Pujar-se a les motos i fer rugir el seu motor, aprendre l'art de la mediació per a la resolució de conflictes, entendre l'afecte en la unió familiar, i la responsabilitat que comporta tenir animals i la Seguretat Vial, tot açò i molt més va ser el que van descobrir els xiquets i xiquetes de Torrent

Pujar-se a les motos i fer rugir el seu motor, provar el alcoholímetre, aprendre l'art de la mediació per a la resolució de conflictes, entendre l'afecte en la unió familiar, i la responsabilitat que comporta tenir animals, i fins a sentir-se conductors reals en un circuit de seguretat vial. Tot açò i molt més va ser el que van descobrir els xiquets i xiquetes de Torrent, que es van acostar a les jornades de portes obertes de la Policia Local. 
 

La Policia Local de Torrent finalitza les “Jornades de portes obertes” amb un èxit d'assistència i participació dels escolars. Aquestes jornades es van inaugurar el dimecres en la Plaça Major, i van acabar, el dijous, en la Plaça Unió Musical, dues ubicacions estratègiques per a cobrir tots els sectors de la ciutadania. 
 

Les activitats han estat orientes principalment perquè els xiquets i xiquetes puguen entendre i conèixer, en primera persona, el treball que està realitzant la policia, una experiència gratificant tant per als més xicotets com per als agents.
 

El regidor de Seguretat Ciutadana, José AntonioCastillejo, va explicar que aquesta iniciativa està pensada perquè “els xiquets i xiquetes tinguen una visió el més propera possible de la nostra Policia Local i s'establisca una relació de confiança entre ells”, ja que és primordial que sàpien a qui acudir en una situació difícil.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.129.67.26

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.