Dimarts, 30 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 13:30:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 25 de Juny del 2018

Veïns de Xenillet netegen els voltants de la coneguda com a finca roja

Amb aquesta mesura es facilita als més xicotets un bon ambient de joc aquest estiu i es disminueix la proliferació de plagues d'insectes i rosegadors

Aquesta setmana han arrancat els treballs de condicionament i neteja del bloc de cases conegut com a Finca Roja, en el barri Xenillet. Després de l'engegada de les neteges generals en els diferents blocs d'habitatge i amb l'arribada de l'estiu, els veïns i veïnes continuen amb el condicionament del seu espai amb la neteja i recollida de residus de la zona exterior. Per a açò, des del Centre Social s'ha dinamitzat la proposta recolzant-se sempre tant en la presidència com en les persones més implicades de cada bloc. 

 

La setmana del 21 de maig a l'1 de juny es van organitzar dues reunions participatives en les quals es va acordar el tipus de neteja a realitzar, les zones que es desitjaven condicionar, els recursos necessaris a sol·licitar per a la labor i la temporalització de l'activitat. A més, durant la reunió es va exposar la necessitat d'aconseguir la implicació dels veïns per a formar un equip de treball en el qual també es comprometeren altres agents, com la brigada d'obres i FCC. 

 

El primer equip de treball format pels patis 1 i 2 es va engegar el dimecres 20 de juny i el segon equip, patis 3 i 4, el dijous, dia 21. Amb l'èxit obtingut els veïns i veïnes es troben satisfetes i recolzades pel seu municipi ja que amb la seua iniciativa estan mostrant resultats. En aqueix espai, aquest estiu els més xicotets gaudiran d'un bon ambient de joc i s'espera que les plagues d'insectes i rosegadors disminuïsquen.

 

Des del mes de març s'està realitzant un treball de mediació entre el Centre SocialXenillet i els veïns i veïnes residents en quatre blocs de cases coneguts comunament com a Finca Roja amb l'objectiu d'atendre amb major proximitat les seues demandes quant al funcionament i benestar comunitari.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.197.123

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.