Dilluns, 15 de Octubre del 2018

Actualitzada Diumenge, 14 de Octubre del 2018 a les 23:55 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 22 de Juny del 2018

ECONOMIA

Hidraqua rep un reconeixement per baixa sinistralitat en accidents laborals

En concret, el reconeixement s'ha atorgat per la baixa sinistralitat en diferents companyies del grup entre les quals s'inclouen: Hidraqua, Aigües d'Alacant, Aigües de l'Horta, Aigües d’Elx, Agamed, Aigües de Cullera i Aigües de Paterna

Les empreses de SUEZ Spain en Comunitat Valenciana han rebut un diploma acreditatiuBonus de la Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social Fraternitat-Muprespa, pel seu compromís amb la seguretat i salut dels empleats de la companyia i amb la prevenció de riscos laborals. En concret, el reconeixement s'ha atorgat per la baixa sinistralitat en diferents companyies del grup entre les quals s'inclouen: Hidraqua, Aigües d'Alacant, Aigües de l'Horta, Aigües d’Elx, Agamed, Aigües de Cullera i Aigües de Paterna. 

 

Durant l'acte de lliurament del reconeixement, celebrat a Madrid, Carlos Aranda, director gerent de Fraternitat-Muprespa, ha valorat l'interès de l'empresa per la lluita contra la sinistralitat laboral: “Aquest reconeixement demostra l'especial sensibilitat que té SUEZ per la prevenció de riscos laborals. De fet, és l'única empresa del sector que manté un creixement sistematitzat en aquest àmbit”.  Asunción Martínez, directora de Concessions de SUEZ Spain, ha explicat que el compromís amb la seguretat i salut laboral és una prioritat per al grup: “És un compromís que tenim molt interioritzat, és més, ocupa un lloc destacat en el pla estratègic de la companyia, amb l'objectiu de continuar millorant els indicadors”. 

 

En aquest lliurament també van estar presents, per part de Fraternitat-Muprespa, Natalia Fernández Laviada, sotsdirectora general de Prevenció, Qualitat i Comunicació, i Eduardo Sanz, director territorial Altiplà Sud de la Mútua. Per part de SUEZ Spain han acudit Josep MariaVerdejo, director de Seguretat i Salut i Sistemes de Gestió, i Nuria Catalá, responsable de Seguretat i Salut de l'àmbit de Concessions. 

 

En l'última dècada, SUEZ ha aconseguit reduir a una sisena part els accidents dels empleats: aquesta xifra situa a la companyia al capdavant de les empreses del sector de l'aigua en aquest àmbit. L'impuls de noves tecnologies i la digitalització dels sistemes estan contribuint al fet que la companyia se situe a l'avantguarda dels avanços en prevenció de riscos laborals.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.158.208.189

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.