Dilluns, 15 de Octubre del 2018

Actualitzada Diumenge, 14 de Octubre del 2018 a les 23:55 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 22 de Juny del 2018

FALLES

El síndic de greuges demana informació per valorar la creació de la falla número 30

 L'any 2015 uns veïns de Torrent van decidir crear una falla al polígon Mas del jutge però un informe de l'ajuntament desaconsellava la seua creació en esta zona per temes de seguretat, a l'estar al costat d'indústries i del propi barranc

Junta local fallera ha rebut una notificació del síndic de greuges d'un grup de veïns de Torrent que sol·licita crear una nova falla en la ciutat, la que seria la falla número 30, després de la creació de la falla pl. de la Concòrdia-Parc Central en 2010. L'any 2015 uns veïns de Torrent van decidir crear una falla al polígon Mas del jutge però un informe de l'ajuntament desaconsellava la seua creació en esta zona per temes de seguretat, a l'estar al costat d'indústries i del propi barranc. 

 

Posteriorment, el mateix grup de veïns van sol·licitar crear l'esmentada comissió en la zona de la passarel·la del parc central, de manera que davant d'aquesta situació han recorregut al síndic de greuges, per a que siga escoltada la seua proposta. Ara el síndic ha sol·licitat a junta local el regalent faller i uns informes per tal de decidir si els sol·licitants tenen dret i poden crear dita comissió. 

 

Al ple de junta local fallera celebrat este dijous el vicepresident, Fernando Pérez, va comunicar que junta local acatarà la decisió del síndic. Una decisió que encara es farà esperar i que ha de replantejar si és precís o no una nova comissió ara en la ciutat, quan el cens faller en estos últims anys no ha crescut de manera considerable com per a crear una nova falla. 

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.158.208.189

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.