Dimarts, 27 de Setembre del 2022

Actualitzada Dimarts, 27 de Setembre del 2022 a les 19:26:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 21 de Juny del 2018
SANITAT

Santa Apolonia acull una xarrada sobre el mosquit tigre

La campanya de xarrades per a fomentar la col·laboració ciutadana, coordinada pel catedràtic Ricardo Jiménez Peydró, de l'Institut Cavanilles. Les jornades han passat ja per les associacions de veïns del Vedat, la Marxadella, Mes de la Montañeta, el Pantano, Miramar i la que va tenir lloc ahir en Santa Apolonia

El Club Santa Apolonia va acollir l'última de les xarrades informatives sobre el mosquit tigre. Una dotzena de veïns d'aquesta urbanització va participar i va exposar els seus dubtes en la reunió, dirigida per l'investigador David López, del Institut Cavanilles de Biodiversitat, de la Universitat de València. Amb l'arribada de les altes temperatures, aquest molest insecte fa la seua aparició i convé estar preparat.
 

Des de principis del mes de maig, les associacions de veïns, especialment les de les urbanitzacions, han acollit sessions informatives amb consells per a prevenir i actuar contra el mosquit tigre. La campanya de xarrades per a fomentar la col·laboració ciutadana, coordinada pel catedràtic Ricardo Jiménez Peydró, de l'Institut Cavanilles. Les jornades han passat ja per les associacions de veïns del Vedat, la Marxadella, Mes de la Montañeta, el Pantano, Miramar i la que va tenir lloc ahir en Santa Apolonia.
 

A més, des de principis del mes de març s'estan duent a terme a Torrent actuacions preventives contra el mosquit tigre, centrades principalment en pluvials i zones d'estancament d'aigua. L'edil de Sanitat, Encarna Lerma ha puntualitzat que “aquests treballs preventius per a evitar les plagues, prioritzen les actuacions en els principals focus de reproducció obstaculitzant així la seua proliferació”. Els operaris estan treballant de forma sectorizada fins a arribar a la totalitat del territori municipal.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.201.95.84

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.