Divendres, 17 de Setembre del 2021

Actualitzada Divendres, 17 de Setembre del 2021 a les 10:36:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 20 de Juny del 2018

NATACIÓ

Triomfs de CD Alquímia de Torrent en Natació Artística

Per a alegria de totes, ningú es va tornar a València sense medalla, ja que el combo ha brillat amb llum pròpia i va aconseguir unamerecidísima medalla de bronze i aquest cap de setmana, van repetir exercici en el Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana

El passat 5 de maig, el Combo Junior ha aconseguit una sorprenent medalla, contra tot pronòstic, en el Campionat Absolut de la Comunitat Valenciana. Va ser molt emocionant veure com un blegue format per només 4 nadadores, guanyava a uns altres amb 10-12 integrants. En aqueixa ocasió han pujat al 3º graó del podi i aquest cap de setmana, han repetit podi en la trobada més important de la temporada, Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana a Castelló. 

La nostra secció Aleví de nivell autonòmic s'ha desplaçat el passat 9 de juny a Zaragona per a participar en el Open d'Estiu d'Aragó i ha tornat amb 10 medalles!. Entre 51 nadadores arribades de diferents punts del país, les nostres nadadores van demostrar una gran qualitat en els seus exercicis i van omplir el podi de figures. En 1º lloc i amb medalla d'OR, Claudia Planells, en 2º lloc i amb medalla de PLATA, Lidia Navarro i en 3º lloc i amb medalla de BRONZE, Rosa Giner. Gràcies a aquests excel·lents resultats, les dues solistes de l'equip (Claudia i Rosa), es van classificar per a la jornada de la vesprada on Claudia Planells, va repetir podi, penjant-se la medalla de PLATA. 

 

Per a alegria de totes, ningú es va tornar a València sense medalla, ja que el combo ha brillat amb llum pròpia i va aconseguir unamerecidísima medalla de bronze i aquest cap de setmana, van repetir exercici en el Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana, i van acariciar una altra vegada la medalla quedant QUARTES davant uns grandíssims rivals. Aquest equip ja està ultimant detalls per al trobades més importants de la temporada, el Campionat d'Espanya (a Guadalajara) on estem segurs que seguiran brillant i superant-se.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.215.177.171

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.