Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 18 de Juny del 2018
POLÍTICA

El PP recorda que les inversions a realitzar amb el superàvit són a costa de les retallades en polítiques socials

Folgado també ha afirmat que “creiem que sí és positiu que es construïsca un nou pavelló esportiu però no en el Toll , sinó en un lloc més accessible i al costat del casc urbà, que es puga arribar caminant”

La portaveu del PP, Amparo Folgado lamenta que “anem a tenir un nou pavelló, noves butaques en el saló d'actes de l'Ajuntament i nova gespa a costa de retallar en polítiques socials”. Folgado s'expressa en aquests termes després de conèixer la proposta socialista per a invertir els 4,5 milions de superàvit en 2017. Una quantitat que els populars ja van denunciar que “el superàvit s'ha aconseguit gràcies a la inacció del govern de Ros i 1 milió ha sigut per no gastar-ho en les partides de benestar social, família, dona, igualtat, assistència social i infància”.  Folgado també recorda que “parteix d'aqueix superàvit que ara es va a invertir en obres és el 45% de les beques a estudiants que no es van lliurar en 2017 i el 95% d'ajudes al comerç que es va quedar sense executar”. 
 

A més, Folgado també afirma que “aquest superàvit s'ha aconseguit a costa de la butxaca del contribuent, el mateix al que el govern de Ros, no li ha donat l'oportunitat d'expressar-se, mitjançant un procés de participació ciutadana per a triar les inversions a realitzar” i recorda que “en tota la legislatura no s'ha permès als ciutadans poder proposar a l'Ajuntament, les inversions que li agradaria que es dugueren a terme”, alguna cosa que sí ocorria fins a 2015 amb els pressupostos participatius del Partit Popular. 
 

Així i tot, els populars han presentat propostes alternatives a les anunciades per l'equip de govern socialista. Des del Grup Popular s'ha sol·licitat per registre que es tinguen en compte algunes de les mocions aprovades pel Ple en aquesta legislatura i, que com van recordar des del PP fa unes setmanes, gens se sap. 
Per açò, el Grup Popular ha demanat que parteix dels 4,5 milions d'euros es puguen destinar a: la urbanització del tram del carrer Carlet que una Parc Central amb La Marxadella, l'asfaltat de Calicanto, la xarxa d'aigua potable cap a les urbanitzacions Buenavista i Faldilla de la Serra, així com la millora dels parcs de la ciutat i la instal·lació de nous contenidors soterrats en l'Avinguda, Sant Valeriano, Azorín i Pare Méndez. Folgado també ha afirmat que “creiem que sí és positiu que es construïsca un nou pavelló esportiu però no en el Toll , sinó en un lloc més accessible i al costat del casc urbà, que es puga arribar caminant”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.212.39.149

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.