Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 15 de Juny del 2018
POLÍTICA

L'equip de Ros proposa invertir el superàvit en un nou poliesportiu en el Toll

Serà el ple el que decidisca on van destinats els més de 4 milions d'euros de superàvit anunciat pel govern socialista ja que Ros no compta amb majoria absoluta. L'oposició fa dies que ja tenen damunt la taula les propostes socialistes

L'Ajuntament de Torrent va tancar l'exercici 2017 amb un superàvit de 4.648.291,83 euros, els quals seran invertits en un Programa d'inversions financerament sostenibles. En aquest sentit, l'alcalde Jesús Ros ha anunciat el pla d'inversions proposat per part de l'equip de govern que serà portat a ple municipal per a la seua aprovació total o parcialment i, que segons paraules de l'alcalde, “es tracta de donar resposta a les reivindicacions i necessitats delstorrentinos i torrentinas que venim arreplegant des de fa temps per propostes veïnals, i que ara tenim l'oportunitat de fer-les realitat”. 
 

Entre les actuacions, que han sigut comunicades als grups polítics, es troba la creació d'un espai de lectura i estudis en Parc Central, ja que es tracta d'una zona on cada vegada viu més gent. De moment es planteja adquirir un local que s'habilitarà per a aquesta fi i que donarà servei als veïns i veïnes, amb el que es portarà la cultura a tots els racons.
 

Nou poliesportiu municipal
D'altra banda, en l'àmbit esportiu s'ha plantejat la construcció d'un pavelló poliesportiu municipal, ja que la ciutat de Torrent és molt rica en clubs i “és una prioritat per al consistori respondre a les demandes que tenen, per açò s'hem decidit construir una nova instal·lació esportiva que cobrisca les necessitats dels clubs de la ciutat”, ha destacat el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos. Les instal·lacions, que se situaran en una parcel·la pública del Toll i l’Safareig, oferiran la possibilitat de desenvolupar diferents disciplines esportives com: futbol sala, bàsquet, handbol, voleibol, etc. 
 

Sala multiusos per a esdeveniments socioculturals
Altra de les prioritats que s'han plantejat és la creació d'un casal municipal d'esdeveniments i activitats socioculturals amb una coberta mòbil que atorgue la possibilitat de muntar un espai tancat en part de l'àgora de Parc Central segons l'època de l'any. Així, “aquesta sala multiusos multicultural i multidisciplinària permetrà a les associacions i col·lectius locals gaudir d'un punt de trobada on realitzar actes i celebracions, tal com es venia sol·licitant des de fa temps”.
 

Urbanització de la parcel·la per a la nova Ciutat de la Justícia
La fase primera de la urbanització de la parcel·la rotacional M-34 de Parc Central també apareix prevista en la proposta d'actuacions. D'aquesta manera es reurbanitzarà la zona on està prevista la futura construcció del Palau de Justícia. En aquesta àrea també està previst destinar el seu ús a la construcció d'un centre de salut i una nova instal·lació educativa. 
 

Al mateix temps es planteja la compra definitiva del trinquet José María Veguer perquè passe a tenir titularitat municipal. La seguretat ciutadana també està contemplada en aquestes actuacions, ja que s'ha proposat l'adquisició de tanques de seguretat i senyals mòbils. D'igual manera es proposa adquirir un vehicles per a Protecció Civil i per al ConsellAgrari. 
 

Igualment es compta amb la realització de millores en les instal·lacions esportives municipals, com la renovació de la gespa artificial dels camps de futbol de Parc Central. Així mateix es crearà una nova pista de workouten el jardí de Parc Central i Frai Antonio Pans, que se sumen al recentment construït en Reina Sofia, i la renovació de la pista de skateboard de les Américas. També es pretén renovar les butaques del saló d'actes de l'ajuntament i s'ha plantejat adquirir dues zones verdes a Font de la Teula i el Pantà.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
23.20.51.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.