Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 15 de Juny del 2018
POLÍTICA

El PP acusa a Ros de portar el casc històric a la ruïna

La portaveu dels populars, Amparo Folgado afirma que “el Centre Històric està en ruïnes i sense que el govern de Ros pose remei, amb el PEPRI paralitzat, sense engegar-se el Consell Municipal de Patrimoni ni el Pla d'Ajudes per a rehabilitació de cases aprovat pel ple de l'Ajuntament, i mentre, els veïns no poden realitzar reformes, el consistori no pot donar llicències, i veiem solars buits i cases que cauen”. 

El Grup Popular ha denunciat que “el Centre Històric està en ruïnes i sense que el govern de Ros pose remei, amb el PEPRI paralitzat, sense engegar-se el Consell Municipal de Patrimoni ni el Pla d'Ajudes per a rehabilitació de cases aprovat pel ple de l'Ajuntament, i mentre, els veïns no poden realitzar reformes, el consistori no pot donar llicències, i veiem solars buits i cases que cauen”. 
 

La portaveu dels populars, Amparo Folgado ha afirmat que “no entenc com l'alcalde i la regidora d'urbanisme poden dormir tranquils quan tenen el PEPRI paralitzat i les cases del centre històric es deterioren a passos engegantits. Més àdhuc després de l'últim esglai, com ha sigut l'ocorregut amb l'habitatge que s'ha esfondrat en el carrer Jaume I i ha caigut sobre els gronxadors i els banquitos del parc Sant Marcos, que podria haver suposat una desgràcia de produir-se a una altra hora del dia”.  Per açò, els populars afirmen que “l'habitatge que ha caigut en Jaume I sobre els gronxadors, és un avís de com es troba el Centre Històric de Torrent”. 
 

A més, des del PP també recorden que en el ple de desembre de 2016 es va aprovar una moció conjunta del PP, Compromís, Ciutadans iGuanyant per a la creació d'un consell municipal de Patrimoni, l'aprovació d'un pla d'ajudes per a rehabilitar habitatges del centre i un pla de promoció d'habitatges públics per a revitalitzar el centre històric de Torrent”. 
 

Folgado també lamenta que “el PEPRI segueix paralitzat per l'actual govern de Torrent, amb uns veïns que no saben si poden rehabilitar, reformar o construir en els seus habitatges, sentint-se desemparats enfront d'un govern local que dóna l'esquena al Centre Històric de Torrent i a la seua població, que es veu obligada a migrar a altres barris de Torrent”.  Per açò, Folgado ha anunciat que el PP va a presentar una nova moció i que va a parlar amb la resta de grups de l'oposició, “per a intentar donar una solució a l'abandó dels veïns del Centre Històric per part del govern municipal”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.197.64.207

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.