Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 13 de Juny del 2018
SUCESSOS

S'esfondra part d'una casa en el parc infantil del carrer Jaume I

Els fets han ocorregut de matinada, sobre les 4:30 segons alguns veïns, per la qual cosa tan sol han de lamentar danys materials

"Ens ha despertat un fort baluern com d'un camió descarregant" així relaten alguns veïns el moment de l'ensulsiada de part d'una casa deshabitada en el carrer Jaume I. La paret ha caigut en un parc infantil que ha quedat parcialment destrossat desplaçant fins i tot els bancs més propers a la paret caiguda.

 

Afortunadament per les hores en les quals ha ocorregut el parc es trobava buit i tancat però durant el dia són moltes les famílies del barri que acudeixen amb els seus fills a aquest espai on també hi ha màquines cardiosaludables. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat l'alcalde de Torrent, Jesús Ros i el regidor de Seguretat Ciutadana, Jose Antonio Castillejo, per a interessar-se per l'ocorregut i coordinar la labor de desenrunaments.

 

Tècnics municipals de l'àrea d'Urbanisme, així com la Policia Local, han acudit al punt acordonar la zona. De moment el parc, infantil ha quedat clausurat i s'impedirà utilitzar l'espai exterior del centre cultural de Sant Marcos. El propietari de la vivienda, utilitzada de matgatzem pel seu negoci, s'ha personat només ha rebut l'avís  i ha parlat amb Ros i Castillejo per a prendre les mesures necessàries, de moment, els bombers que s'han desplaçat al lloc dels fets, han descartat que existisca perill d'ensulsiada.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.168.113.248

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.