Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 08 de Juny del 2018
LITERATURA

L'Ajuntament augmenta la dotació econòmica dels Premis Literaris Ciutat de Torrent

A fi d’augmentar la visibilitat del certamen i donar-li més impuls, el Premi de Narrativa Juvenil serà de 12.000 € i passarà a ser un dels més dotats econòmicament de la Comunitat Valenciana

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, ha aprovat la convocatòria d’una nova edició dels Premis Literaris Ciutat de Torrent. Enguany, com a novetat, el certamen torna a ser anual i, a més, s’ha augmentat la dotació per a la categoria de narrativa. 

 

La Junta de Govern ha aprovat la convocatòria i les bases que regulen els premis i esta setmana s’han firmat els convenis de col·laboració entre l’Ajuntament de Torrent, Caixa Rural Torrent i l’editorial Tabarca. La regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, ha destacat de la convocatòria del premi que suposen “un clar estímul per l’acció cultural i artística i per la normalització del valencià”.

 

Enguany, aprofitant que fa 20 anys de la creació dels Premis Ciutat de Torrent, es vol tornar a donar un caràcter anual a la convocatòria. L’altra novetat és la reestructuració de la convocatòria amb només els premis de narrativa i poesia, però amb un increment de la dotació per al primer. Així, a fi d’augmentar la visibilitat del certamen i donar-li més impuls, el Premi de Narrativa Juvenil serà de 12.000 € i passarà a ser un dels més dotats econòmicament de la Comunitat Valenciana. 

 

En el cas de la categoria de narrativa, l’Ajuntament de Torrent es fa càrrec del pagament de part de la dotació del primer premi amb un import total de 9.000 €. Caixa Rural Torrent, per la seua banda, que patrocina el premi i es fa càrrec dels altres 3.000 €. L’editorial Tabarca assumix la dotació dels 1.800 € del premi finalista de narrativa i dels 3.000 € del premi de poesia.

 

Les obres aspirants al Premi Ciutat de Torrent s’han de presentar fins al dia 20 de setembre de 2018 a l'Ajuntament de Torrent (Oficina de Promoció i Ús del Valencià), c/ Ramón y Cajal, 7, primer planta 46900 Torrent o també a l’editorial Tabarca, av/Ausiàs March, 184, 46026, València. Per a les que s’hagen enviat a través de Correus, compta la data del mata-segells. Les bases detallades estaran disponibles en breu en la web www.torrent.es

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.204.99.254

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.