Dilluns, 15 de Octubre del 2018

Actualitzada Diumenge, 14 de Octubre del 2018 a les 23:55 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 08 de Juny del 2018

EDUCACIÓ

El ple aprova demanar al Consell altres 18 milions per a col·legis

Aquesta fase del pla Edificant, que s'executarà a la fi de 2019 i durant 2020, afecta a set centres educatius públics de la població

El ple de l'Ajuntament de Torrent va aprovar un paquet de reformes en centres educatius del pla Edificant, que ascendeix a 18 milions d'euros. Aquesta fase del pla, que s'executarà a la fi de 2019 i durant 2020, afecta a set centres educatius públics de la població.En concret, en el Sant Joan Baptista es van a realitzar actuacions d'eficiència energètica a més de reformar banys i adaptar el pati. En Miguel Hernández, es pretén reformar la cuina, a més dels banys, el pati i d'eficiència energètica. El col·legi Federico Maicas, les necessitats són similars, en tenir manques en la cuina, en els banys i en el pati, igual que en el col·legi Juan XXIII.

 

A més es planteja a la Conselleria d'Educació la necessitat de reformar els banys i fer accessible el pati del col·legi Verge del Rosario, a més de millorar la instal·lació elèctrica. Una altra de les actuacions es localitza en el col·legi el Vaig moldre, on el consistori proposa reformar els banys i convertir espais en accessibles. Per al col·legi Antonio Machado, es demana un nou edifici per a infantil, a més de millores en els banys i unes altres d'accessibilitat.

 

Ara l'Ajuntament de lca capital de l'Horta Sud remetrà l'informe a la conselleria i, quan autoritze les intervencions, Nous Espais haurà d'elaborar les memòries valorades, que també necessitaran del vistiplau del ple municipal i del Consell perquè s'inicie la licitació de les obres de millora dels centres escolar públics de la localitat. 

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.158.208.189

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.