Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 07 de Juny del 2018
FUTBOL

Santí Marín deixa el Torrent

El torrentí que ha estat vinculat al club durant 3 anys deixarà la banqueta taronja la pròxima temporada després d'arribar a un acord en el club taronja

"En el món del futbol sabem que les banquetes mai són eternes" amb aquestes paraules el torrentí Santi Marín comença la seua carta de comiat del club taronja. Marín que ha estat vinculat al club durant tres anys, primer com a segon de Jareño i després com a primer entrenador, ha decidit deixar la banqueta del Torrent la pròxima temporada. Des del club han agraït el treball del torrentí i li desitgen tota la sort del món en la seua nova etapa, "des d'ací, donar-te les gràcies per tots els bons moments que ens has deixat i desitjar-te tota la sort del món en la teua nova etapa. Aquesta sempre ha sigut, és i serà la teua casa".

 

La trajectòria de Santi Marín és molt llarga, ha entrenat al Ciutat de Torrent, Mislata, ha sigut segon entrenador del Godella, Paterna fins que el Torrent li va donar l'oportunitat de donar el salt al primer equip al març de 2017. Amb la seua marxa, conclou la seua etapa en el club de la seua ciutat després de complir amb l'objectiu marcat després de la seua renovació, l'estar entre els millors, ja que han disputat el ‘play-*off’. 
 

Santi Marín ha declarat que "ambdues parts estàvem d'acord i han entès perfectament la meua postura. Crec que era el moment de tancar una etapa". Pel que fa al pròxim curs, de moment no s'han desvetlat detalls sobre l'objectiu que es marcaran, mantenint-se a l'espera que es reunisca la junta directiva del club.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.90.242.249

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.