Dilluns, 15 de Octubre del 2018

Actualitzada Diumenge, 14 de Octubre del 2018 a les 23:55 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 05 de Juny del 2018

MEDI AMBIENT

CS demana una campanya de sensibilització per a acabar amb els excrements i orines en el carrer

El partit d'Albert Rivera afirma que estan rebent moltes queixes de veïns sobre la quantitat d'excrements i orines de gossos en molts carrers de la localitat

Ciudadanos ha demanat a l'equip de govern de Ros una campanya de sensibilització destinada als amos de gossos per a conscienciar a prop de la necessitat d'arreplegar els excrements dels seus animals i netejar els orines. Des de la formació taronja afirmen que s'ha produït una "ingent quantitat d'excrements de mascotes i orín que es troben els veïns de Torrent en eixir al carrer, està experimentant un clam popular i certa inquietud".

 

Des de CS recorden que "no és baladí el problema en qüestió, hi ha zones on convé estar àgil per a sortejar els obsequis que ens deixen aquestes mascotes amb el beneplàcit irresponsable dels seus propietaris. Les mascotes són molt selectives, i saben perfectament on han de realitzar les seues necessitats en funció de l'itinerari programàtic habitual, collint en parcs, jardins i vies públiques, aqueixos obsequis sense certificat d'origen i la impunitat i falta de civisme de qui permet l'acció".
 

Per açò des de CS demanen al govern socialista que inicie una campanya de conscienciació i sensibilització en relació a l'abandó d'excrements en el carrer, fomentant que aquests s'arrepleguen i es netege el paviment afectat.
També demanden la instal·lació en les zones més assídues dels usuaris que passegen als seus gossos de cartells informatius amb la normativa bàsica així com la sanció per l'incompliment.
 

No s'obliden en la seua petició d'informar als propietaris de les sancions i a més incrementar-les. Ja finalment recorden que en altres ajuntaments amb aquest mateix problema s'han distribuït kits compostos per un dispensador de borses per a arreplegar els excrements, una botella amb les mesures per a la mescla d'aigua i vinagre per a netejar el orín i un fullet informatiu.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.158.208.189

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.