Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 04 de Juny del 2018
ATLETISME

Més d'1.000 xiquets participen en les Miniolimpiadas

Durant la vesprada del divendres i dissabte al matí, les instal·lacions esportives del Parc Central van acollir aquestes jornades esportives que fomenten valors tan importants com l'esportivitat i la convivència

Els xiquets de la localitat han viscut un cap de setmana de gran intensitat esportiva en una de les cites més esperades del calendari escolar: les XXXVII Miniolimpiadas Escolars. Durant la vesprada del divendres i dissabte al matí, les instal·lacions esportives del Parc Central van acollir aquestes jornades esportives que fomenten valors tan importants com l'esportivitat i la convivència. La festa escolar va reunir a més d'1.000 alumnes i alumnes inscrits, que pertanyen als diferents centres educatius de la ciutat. 
 

Al llarg de les diferents proves: velocitat, relleus, salt d'altura, longitud i llançament de pes, els i les participants van competir segons la seua categoria: benjamí, aleví, infantil i cadet. La regidora d'Esports, Nadia Marín, va fer lliurament dels premis, medalles i distincions, en acabar les competicions i va assenyalar que “durant tot el curs els xiquets i xiquetes esperen amb molta il·lusió aquestes jornades en les quals la il·lusió, l'esport i la companyonia són els elements protagonistes.

 

Igualment cal destacar el gran acolliment, no solament pels alumnes i alumnes, sinó també per part del professorat i família, demostrant el lliurament que la ciutat de Torrent té amb l'esport”. Per a conèixer el nom dels guanyadors i guanyadores en les diferents modalitats es pot consultar la pàgina web de la Fundació Esportiva Municipal (FDM) o el següent enllaç: http://ow.ly/ib2130kk7xz
 

Jocs Esportius Escolars
El dijous a la vesprada va ser el torn perquè les escoles esportives de la Fundació Esportiva Municipal arreplegaren els seus merescuts trofeus, després d'una temporada de grans èxits. La regidora d'Esports va lliurar els trofeus, en primer lloc a les escoles de futbol sala i futbol 7, i seguidament van arreplegar el guardó els xiquets i xiquetes del bàsquet.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.23.119

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.