Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 04 de Juny del 2018
MEDI AMBIENT

Protecció Civil de Torrent comença la campanya Previfoc 2018

Un mínim de dues persones vigilaran tota la zona boscosa del municipi per a garantir una ràpida intervenció en cas de xicotets conats

Protecció Civil dóna començament a la campanya de prevenció d'incendis 2018 fins que les condicions meteorològiques deixen de ser un risc. L'objectiu de la campanya és treballar des de la prevenció perquè tot transcórrega amb normalitat. 
 

Els voluntaris i voluntàries realitzaran un treball des de les 10 del matí fins a la posta del sol, un mínim de dues persones vigilaran tota la zona boscosa del municipi per a garantir una ràpida intervenció en cas de xicotets conats i evitar així, riscos majors. A més, Protecció Civil estarà present en tots els actes i festes que impliquen la utilització de foc, o cert grau de perillositat, i sempre a la disposició de les autoritats competents.
 

Per la seua banda, l'Ajuntament de Torrent facilita a l'agrupació dels millors mitjans per a poder actuar davant qualsevol contingència. A part del divers material d'extinció, i dels vehicles de suport, Protecció Civil compta amb Nissan Navara pick-up equipat com a vehicle d'extinció, amb una cuba de 800 l, un camió d'extinció d'incendis Pegàs, Mod. 9132, equipat a aquest efecte, amb una cuba de 3.000 l, un Nissan Atleon equipat com a vehicle d'extinció, amb una cuba d'1.700 l, equipat amb una ploma hidràulica, per a alçar 1.500 kg i un Mercedes Benz, Mod. 2635, equipat com a camió nodrissa, amb una cuba de 13.000. 
 

Formació per al Previfoc 
El total d'efectius de Protecció Civil estan en continu aprenentatge per a augmentar les seues competències en aquesta matèria, d'aquesta forma, contribueixen a una major tranquil·litat de tots els ciutadans i ciutadanes vigilant de manera ininterrompuda tot el terme.
 

Per a les noves incorporacions es realitzen dues jornades de formació teòrica pràctiques, on adquireixen les destreses per a la presa de decisions i aprenen com actuar, i ser eficaces per a arreplegar mànegues, tirar aigua, arrancar la bomba d'aigua o realitzar un entroncament entre unes altres.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.227.0.192

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.