Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimarts, 25 de Juny del 2024 a les 22:23:56 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 30 de Maig del 2018
POLÍTICA

Ros fa balanç de la seua gestió a un any d'eleccions

L'alcalde de la capital de l'Horta Sud ha posat l'accent en la reducció de deute durant els tres anys de legislatura

El màxim edidl, Jesús Ros, s'ha mostrat satisfet amb la gestió en aquests tres anys de legislatura del seu equip de govern que han servit per a complir els quatre grans objectius que es van marcar quan van accedir a l'alcaldia després d'un pacte amb Compromís i Guanyant: el control de la despesa, la planificació de les inversions, les polítiques socials i la reducció del deute. I és açò últim en el qual més recalcament ha fet l'alcalde socialista mentre feia balanç de 3 anys de legislatura.

 

"Açò demostra que hem treballat bé i hem racionalitzat la despesa i reestructurat el deute que ha passat de 59 milions d'euros en 2015 a 38 milions en 2018. "Les dades estan ací i són els que són", ha recalcat Ros a més de defensar que en tres anys no s'han contret nous préstecs, encara que "aquesta setmana s'aprovarà un de més de dos milions perquè estiguen garantits els fons per al pla europeu Edusi de 2020 i 2021, pel que fa a l'aportació que ha de fer l'ajuntament".

 

A més del deute el màxim edil ha avançat les obres de millora que es van a realitzar en un "nombre important de carrers del casc antic però amb tranquil·litat, és a dir, no anem a fer tot a corre-cuita per que hagen eleccions en un any, per a aquest govern l'important són les persones, no les eleccions i no anem a fer les coses de pressa i malament per tenir eleccions l'any que ve". "Hi ha obres planificades que es farà en aquest temps i moltes altres que no perquè estan planificades per a més endavant". 
 

"La senyora Folgado menteix"
El veterà alcalde socialista també ha volgut respondre a la portaveu popular en l'Ajuntament, Amparo Folgado, després d'acusar al socialista de no baixar l'impost de béns immobles. Folgado detallava les regularitzacions que estan rebent molts veïns de Torrent després de la regularització realitzada pel Ministeri de Montoro amb efecte retroactiu. En aquest sentit Ros ha acusat a la ex-alcaldessa de mentir " o és una mentidera que ja és greu o és que no s'assabenta de res que és més greu encara".

 

El portaveu socialista, Andrés Campos, ha volgut aclarir el succeït, "açò és alguna cosa que ja avisem en el seu moment però que ja ve des de lluny, de 2013 i no és culpa de l'Ajuntament, ve decidit pel Ministeri d'Hisenda dirigit per Montoro i aquesta regularització ha arribat ara i la senyora Folgado s'ha aprofitat de la situació". Campos ha conclòs afirmant que "anem a aclarir la situació i enviarem als afectats una carta explicant-los quina ha succeït perquè entenguen que aquest Ajuntament no és el culpable d'aquesta regularització que afecta a 3.000 rebuts dels més de 40.000 que emet aquest consistori"

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.220.9.237

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.