Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 30 de Maig del 2018
CULTURA

"Oskara" arriba a l'Auditori

És un treball que recorre alguns passatges de la cultura basca, mites, des del seu origen fins a l'època contemporània i dibuixen un recorregut plàstic i emocional de símbols i iconografia de força ambigua i desconcertante que, de la manera més absoluta, conté la història de l'experiència humana

Guanyador de 3 Premis Max en 2017 (Millor Espectacle de Dansa, Millor Elenc de Dansa i Millor Disseny de Vestuari), “Oskara” és la unió entre dos universos coreogràfics i dues mirades cap a la dansa que naveguen entre l'arrel més popular i l'expressió més avantguardista. És un treball que recorre alguns passatges de la cultura basca, mites, des del seu origen fins a l'època contemporània i dibuixen un recorregut plàstic i emocional de símbols i iconografia de força ambigua i desconcertante que, de la manera més absoluta, conté la història de l'experiència humana. La coreografia de Marcos Morau i l'adreça de Jon Maya, fan d'aquest treball de Kukai Dantza i La Veronal una reflexió, quasi una instal·lació en moviment, sobre la iconografia de la cultura i el folklore basc. La funció serà el diumenge 3 de juny a les 19 h.

 

També aquest cap de setmana, els fans de Queen tenen una cita obligada en l’Auditori de Torrent amb l'espectacle “We love Queen”. Guiats pel Summe Sacerdot de l'Església d'Adoradors de Queen, que ha muntat tota una catedral del Rock en homenatge i tribut a la seua banda preferida, els assistents participaran en una extravagant litúrgia d'exaltació a la vida i obra de Queen. Una espectacular posada d'escena, música en directe i el sentit de l'espectacle i diversió de Yllana, s'ajunten per a crear un espectacle diferent i personal, una nova manera d'escoltar, sentir i gaudir les cançons d'una de les bandes de rock més espectaculars del segle XX. La funció serà el dissabte 2 de juny a les 20 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.177.223

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.