Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 29 de Maig del 2018
POLÍTICA

El PP acusa a Ros de seguir sense baixar la contribució

Enguany, sumat al fet que no han baixat els rebuts, molts ciutadans estan rebent les cartes de regularització del cadastre i amb efecte retroactiu pel que hauran d'abonar a l'Ajuntament, molt més que en un any normal. Els populars afirmen que “és el regal que tenia reservat l'Ajuntament als seus veïns, amb la regularització que han realitzat en molts habitatges de Torrent els veïns pagaran les obres que té previstes el govern socialista en any electoral”

Amb l'enviament de rebuts de l'Impost de Béns Immobles als domicilis de Torrent, la portaveu dels populars, Amparo Folgado recorda que “és el tercer any consecutiu en què Ros ha desaprofitat l'oferiment del PP per a baixar la contribució als torrentins”. Els populars han esmenat els últims tres anys consecutius la modificació d'ordenances fiscals perquè baixara la contribució en 400.000 euros, sense aconseguir que el govern socialista i els seus socis, ho aprovaren.



Cal recordar que recentment en la liquidació de l'exercici 2017, va haver-hi un superàvit de més de 4 milions d'euros. Pel que Folgado afirma que “Torrent porta tres anys sense inversions i sense baixar la contribució i dos anys sense pressupost però amb un govern socialista que trau pit d'un superàvit que és fruit de la desídia”.



Precisament en la modificació d'ordenances fiscals que es van portar a ple a la fi de 2017, el govern socialista en minoria no va poder traure avant la modificació de l'IBI, “ja que es va negar a aprovar una baixada de la contribució com li demanàvem diversos grups de l'oposició i votarem en contra per majoria”.



Enguany, sumat al fet que no han baixat els rebuts, molts ciutadans estan rebent les cartes de regularització del cadastre i amb efecte retroactiu pel que hauran d'abonar a l'Ajuntament, molt més que en un any normal. Els populars afirmen que “és el regal que tenia reservat l'Ajuntament als seus veïns, amb la regularització que han realitzat en molts habitatges de Torrent els veïns pagaran les obres que té previstes el govern socialista en any electoral”. Ja que, a més, els populars recorden que “Torrent ha estat paralitzada durant tres anys i van a realitzar totes les obres pendents en els últims mesos abans de les eleccions, com han fet durant més de 30 anys els socialistes”.



Finalment, el PP recorda que “entre 2007 i 2015 baixem el coeficient de la contribució del 0,83 al 0,53 sent anys de crisi econòmica, alguna cosa que ara els socialistes es neguen al fet que baixe”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.104.248

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.