Diumenge, 29 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 29 de Maig del 2018
ASSOCIACIONS

Favbur reclama més seguretat i més neteja en els carrers

La Federació d'Associacions va traslladar a l'Ajuntament les seues reivindicacions a través de l'Observatori Veïnal, un document que s'elabora cada any i en el qual s'arrepleguen les queixes i suggeriments de cada entitat

La Federació d'Associacions de Veïns de Barris i Urbanitzacions de Torrent FAVBUR, va traslladar a l'Ajuntament les seues reivindicacions a través de l'Observatori Veïnal, un document que s'elabora cada any i en el qual s'arrepleguen les queixes i suggeriments de cada entitat.
 

En aquesta ocasió les peticions es van centrar en qüestions com la neteja dels carrers, una demanda generalitzada, a més de les voreres massa estretes o els jardins descurats. També van destacar altres assumptes polèmics com la mala ubicació de contenidors, carrers amb sots, l'existència de camins sense asfaltar, l'escassa il·luminació d'algunes vies, o els passos de zebra perillosos per als vianants. Una major presència policial va ser una de les reivindicacions generalitzades en la majoria dels barris i urbanitzacions, així com el problema dels okupes. que es viu en barris com El Vedat, Camí la Noria o el Alter.
 

El saló de plens va acollir aquesta reunió anual en la qual van estar presents l'alcalde, Jesús Ros, i la regidora de Participació Ciutadana, Susi Ferrer. Els representants de cadascuna de les associacions que integra Favbur, amb el seu president, José Pascual Castro, van ser enumerant les queixes que més se senten en els seus nuclis, algunes d'elles endèmiques com és el cas del carrer Toledo i una casa en ruïnes que s'ha convertit, des de fa anys, en "un perill per als veïns". Una situació similar es viu en el barri de l'Ermita, concretament en el carrer les Angustias, encara que són problemes difícils de resoldre perquè intervé la propietat privada.
 


 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.113.55

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.