Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 28 de Maig del 2018
POLÍTICA

Torrent acull la Festa de la Rosa de la Comarca de l'Horta Sud del PSPV-PSOE

Durant l'acte es va posar l'accent que l'única possibilitat de recuperar l'estabilitat i governabilitat d'Espanya "passa per posar punt i final al govern corrupte del Partit Popular"

La moció de censura al govern presentada pel partit socialista, ha sigut l'eix dels discursos polítics del Dia de la Rosa celebrat a la cpaital de l'Horta Sud. Durant l'acte es va posar l'accent que l'única possibilitat de recuperar l'estabilitat i governabilitat d'Espanya "passa per posar punt i final al govern corrupte del Partit Popular". En paraula de Jose Luís Ábalos, Secretari d'Organització Federal, “només existeix una possibilitat per a Espanya, i és l'eixida constitucionalista oferida pels socialistes”. Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana, ha mostrat el seu suport i el de la la seua executiva a la decisió adoptada per Pedro Sánchez.
 

Pel que fa a pròximes eleccions locals i autonòmiques, Andrés Campos ha afirmat que “ 2019 ha de ser un punt i seguit en les polítiques socials, sense caure en la demagògia habitada ni en el autorecnvi taronja”. Paraules recolzades per Jesús Ros, alcalde de Torrent i amfitrió d'aquesta jornada, que ha recordat el bon treball del govern valencià en els últims tres anys. Mercedes Caballero, Secretària General de la Província de València, ha incidit en la idea d'unitat per a consolidar i millorar els resultats electorals en la Comarca i en la Província.


En un acte amb més de quatre-cents militants, segons fonts del partit, és important ressaltar el suport i la presència de multitud d'altres càrrecs del partit socialista com Andrés Perelló, membre de l'Executiva Federal, José Muñoz, Secretari d'Organització de PSPV, Carmen Martínez, alcaldessa de Quart i diputada autonòmica, Carlos Fernández Bielsa, Secretari de Polítiques Institucionals de PSPV, Isabel García i BartoloméNofuentes, diputats provincials, Ciprià Ciscar, diputat nacional, així com la majoria d'alcaldes i alcaldesses, secretaris generals i portaveus de la comarca.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.190.156.80

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.