Dimarts, 18 de Juny del 2024

Actualitzada Dimarts, 18 de Juny del 2024 a les 13:02:49 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 28 de Maig del 2018

L'Ajuntament llança una eina per a mostrar els torrentins on van els seus impostos

Aquesta plataforma on line permetrà al contribuent conèixer com es distribueix els diners que aporta amb els seus impostos.

Dimarts 29 de maig es presenta la plataforma “Amb els meus impostos”. La sala cívica de l’Antic Mercat acollirà la presentació d'aquesta eina online a través de la qual els torrentins i les torrentinas podran conèixer a què es dedica els diners dels seus impostos. 
 

A través d'aquesta plataforma es podrà esbrinar amb un sol clic d'on procedeixen i a on van els recursos del consistori. L'eina mostrarà la distribució dels recursos per àrees i polítiques i les despeses realitzades per l'Ajuntament també per àrees i beneficiaris. Així mateix, permetrà al contribuent conèixer com es distribueix els diners que aporta amb els seus impostos.
 

La regidora de Transparència, Susi Ferrer, destaca que gràcies a aquesta nova eina el ciutadà obté una millor i ràpida resposta de les institucions. “Amb eines com aquesta, som més transparents, rendim comptes davant elstorrentinos i les torrentinas i millorem la qualitat dels serveis que reben els nostres veïns”, assenyala Susi.
 

Per la seua banda, el regidor d'Hisenda, Andrés Campos, subratlla que la plataforma “Amb els meus impostos” és un instrument “per a la participació directa dels ciutadans i ciutadanes i dels professionals propis i d'altres organitzacions en els assumptes públics i de la gestió municipal”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.51.241

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.