Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Dilluns, 28 de Maig del 2018
FUTBOL SALA

L'Hispànic es queda fora de la promoció

Mancant dos minuts per a la conclusió el Hispanic va retallar distàncies 3-4 des del punt de penal per mitjà de Paula,  però el gran treball defensiu canari va evitar que les valencianes no pogueren il·luminar de nou el lluminós en més ocasions i finalment deixant a les torrentines terceres en perdre 3-4

L'últim partit de lliga de la temporada en el pavelló Anabel Medina, albergava una entrada espectacular amb unes 300 persones en les graderies, en l'ambient es vivia una sensació de final d'un gran esdeveniment que atorgava un bonic somni a l'equiptorrentino, el poder classificar-se per als Play off d'ascens a la 1ª divisió nacional del futbol sala femení, l'afició del Hispanic va saber respondre al seu equip i així poder sumar-se a la festa delfutsal femení.

Autoritats, exjugadors de primer nivell europeu i mundial, jugadors de primer nivell nacional i una gran afició. Tot estava preparat perquè el somni tinguera un final feliç. Però davant es trobava l'ogre de tot somni, l'equip canari arribava a Torrent disposat a despertar del somni a les hispàniques, sense cap dubte el pitjor convidat al somni que s'esperava, tant valencianes com a canàries són dos equips molt similars i que es coneixen a la perfecció i els partits entre tots dos conjunts es poden decantar tant d'un com d'un altre costat.

Les jugadores de Cristina Gimeno van demostrar el potencial de la plantilla que tenen davant un rival que lluitava pel títol de lliga i que finalment s'ha quedat fora dels Play offd'ascens. Les d'Angel Zurilla van pagar en la primera meitat la pressió que tenia per aconseguir la victòria, únic resultat que els valia per aconseguir l'objectiu del somni, el beneficiat, l'espectacle del futsal femení de tots dos equips sobre el parquet, la igualtat entre ambdues plantilles era palpable en joc i ocasions.

En ocasions les torrentines eren les clares dominadores del partit estavellant-se davant una Marta que detenia tot el que li arribava i en altres fases del partit eren les canàries les que doblegaven a les de Torrent, sent Aida la que evitava els gols, les primeres a avançar-se van ser les grogues en un error defensiu de les locals als 37 segons obra de Marina Benete 0-1 i un minut després jugada clàssica torrentina pilota de Neus a Lotis que iguala 1-1 l'electrònic, va seguir el joc brillant per tots dos blocs sobretot de l'equip local i en el minut 13 Judit Damaso llança un fortzapatazo clavant l'esfèric en l'esquadra valenciana per a pujar l'1-2, durant uns minuts els fredolics ataquen bolcades a l'atac tancant a les grancanarias, però amb més cor que cap dónes-guardant una mica la rereguarda, amb l'equip molt avançat arriba el tercer de les grogues obra de Marta 1-3, la portera delPreconte des de la seua àrea en el minut 18 va fer el gol de la vesprada. Increïble el de Marta a més de parar quasi tot, va demostrar la gran visió ofensiva que té. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Després del pas pels vestuaris, va anar fins i tot millor que en el primer temps. Dos equips bolcats demostrant cuales eren els seus objectius portant el joc a un nivell molt superior. Les ocasions s'anaven succeint en un i un altre bàndol però el resultat no s'alterava les d'Angel dominaven la situació del joc però no trobaven porteria, no obstant açò intervinguda la segona meitat ha sigut Carol la que ha tornat a ampliar diferències darrere l'altre error defensiu i pujar l'1-4, Angel mana a les seues jugar de cinc arriscant tot i les negres manaven en joc fent un gran desplegament ofensiu i recuperant l'esfèric amb rapidesa acorralant a les grogues en la seua zona però el 2-4 no arriba fins al minut 35 quan després d'una de les diverses jugades i després de diversos rebutjos sobre la mateixa línia Paula mana l'esfèric al fons de la xarxa.

Les jugadores de Cristina Gimeno van saber doblegar-se en defensa i les jugadores arribades de la seua filial van donar la talla en funcions defensives. Un gran treball que va deixar sense premi les ganes i l'ímpetu de les locals que una vegada i una altra s'estavellaven davant la gran muralla canària. Mancant dos minuts per a la conclusió el Hispanic va retallar distàncies 3-4 des del punt de penal per mitjà de Paula,  però el gran treball defensiu canari va evitar que les valencianes no pogueren il·luminar de nou el lluminós en més ocasions. Partit com s'esperava igualadísim i espectacular que novament es va poder decantar de qualsevol costat sent les grancanaries les que van eixir millor parades, deixant a les torrentinas terceres una altra temporada més fóra dels Play off i quartes la de Teldeportivo.