Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 25 de Maig del 2018
POLÍTICA

Ciudadanos demana que el superavit de l'Ajuntament s'invertisca a "Torrent, ciutat running"

El partit taronja recorda que aquest projecte naixia com una reivindicació dels qui practiquen aquest esport, el qual s'ha convertit en l'esport de moda

"El superàvit de l'exercici 2017 de l'Ajuntament de Torrent en un import 4.648.291,83 euros i donada la naturalesa d'aquest import, i sota el paraigua del Ministeri d'Hisenda, s'han d'invertir en actuacions sostenibles". Segons Ciutadans, aquestes actuacions "van encaminades a millorar d'alguna forma les condicions de vida i els serveis als ciutadans en l'entorn local, per aquest motiu recordem a l'Equip de Govern, una moció aprovada a l'octubre de 2016 sobre el projecte: “Torrent, ciutat running”.
 

El partit taronja recorda que aquest projecte naixia com una reivindicació dels qui practiquen aquest esport, el qual s'ha convertit en l'esport de moda. De fet, el boom del running va augmentar amb la crisi econòmica, la gent que ho practica té una edat mitjana de 28 anys, i respecte a altres disciplines, els seus principals avantatges són que permet conciliar amb famílies i treballs, la equipación és barata i senzilla i es produeix un efecte de contagi col·lectiu, amb un alt grau de socialització.
 

Des de C’s Torrent, i "molt sensibilitzats amb la cultura del running, instem a l'Equip de Govern que considere aquest projecte dins de les possibles destinacions d'aqueix superàvit, el qual contribuirà a millorar la imatge de ciutat sostenible i saludable".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.106.232

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.