Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 25 de Maig del 2018
FUTBOL

El Torrent es juga l'ascens a tercera

L'equip torrentí s'enfrentarà al Jove Español de Sant Vicent del Raspeig, el partit d'anada serà diumenge que ve a les 18h en l'estadi de Sant Gregori, i la volta a Sant Vicent del Raspeig

El Torrent CF ja coneix al seu rival en la primera eliminatòria de la promoció d'ascens a Tercera Divisió. L'equip torrentí s'enfrentarà al Jove Español de Sant Vicent del Raspeig, el partit d'anada serà diumenge que ve a les 18h en l'estadi de Sant Gregori, i la volta a Sant Vicent del Raspeig. Si els torrentins aconsegueixen passar l'eliminatòria s'enfrontaran al guanyador de l'Hèrcules B – Acero en la batalla final per l'ascens. 
 

D'altra banda, aquest cap de setmana el Montesión no va poder aconseguir l'ascens a Preferent després de caure en el torn de penals davant el Pilar de la Horarada. Acaba així una estupenda campanya que no s'ha pogut coronar de la millor manera possible però que serveix de motivació per a començar una altra il·lusionant temporada. 
 

L'equip femení del Montesión va aconseguir la victòria el cap de setmana passat davant el Pedralba per 0 gols a 2, un triomf que serveix per a mantenir-se en primera posició amb una diferència de 3 punts més la diferència de gols a favor amb el segon classificat quan queden dues jornades per al final de campionat. El Montesión femení fa un pas més en el seu camí cap a l'ascens a Primera Regional. 
 

El CEF Hispánic de futbol sala es juga aquest cap de setmana en l'últim partit de lliga la seua classificació per al play off d'ascens a la màxima categoria del futbol sala nacional femení. El partit es disputarà aquest dissabte a les 18h en el pavelló Anabel Medina enfront de l'A.D.Teldeportivo.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.209.209.246

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.