Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 25 de Maig del 2018
ECONOMIA

Comença la Mostra Empresarial de ACST

L'esdeveniment comptarà amb la presència d'una selecció de més de seixanta empreses i entitats del sector comercie i serveis de la ciutat de Torrent que oferiran, en plena Avinguda al Vedat (del número 1 al 25), tot tipus d'ofertes i serveis amb descomptes exclusius

El Divendres 25 i Dissabte 26 de Maig se celebra la “Mostra Empresarial de Torrent 2018” organitzada per ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent amb el patrocini del Ajuntament de Torrent, Idea’t, Caixa Popular, Caixa Rural de Torrent – Grup Cooperatiu Cajamar, Cases de Dret Advocats iMediteradio FM. L'esdeveniment comptarà amb la presència d'una selecció de més de seixanta empreses i entitats del sector comercie i serveis de la ciutat de Torrent que oferiran, en plena Avinguda al Vedat (del número 1 al 25), tot tipus d'ofertes i serveis amb descomptes exclusius.

 

La Mostra de Torrent, la fira comercial i empresarial més gran que se celebra anualment en la ciutat de Torrent, se celebra en horari ininterromput d'11.00 a 21.00 hores. Els dos dies de celebració compten amb tot tipus d'esdeveniments i activitats amb l'objectiu que famílies senceres s'acosten i gaudisquen de forma conjunta de l'esdeveniment. La vesprada del divendres i del dissabte comptarà amb el xou estavella de la sèrie d'animació infantil “PJMasks” (de 18.30 a 20.30 hores) i amb la presència de milers de xicotets que gaudiran dels seus personatges televisius preferits “Gatuno, Buhita i Gecko” mentre els seus pares passegen per les diferents carpes i gaudeixen de tot tipus d'ofertes.
 

A més, les dues vesprades de l'esdeveniment (de 17.00 a 20.00 hores), i el matí del dissabte (d'11.00 a 13,00 hores), el stand d'IDEA’T, en col·laboració amb el Ajuntament de Torrent, oferirà tot tipus de tallers i activitats infantils (pintacaras, photocall, etc), que faran les delícies dels més xicotets.
 

L'esdeveniment serà cobert, en directe, perMediteradio FM (91.1) que omplirà de bona música i animació l'escenari principal d'activitats habilitat per a l'ocasió. L'emissora de radi oferirà, el matí del divendres, una programació especial (de 9.00 a 14.00 hores), amb entrevistes en directe als participants en lamostra. El matí del dissabte, amb el títol de “Mediteradio Morning Xou” l'emissora de radi pujarà a l'escenari principal a diferents Dj’s per a oferir sessions amb la millor música en directe.
 

Com a fi de festa, la signatura de moda “BlackAtmosfera”, oferirà el dissabte (de 20.30 a 21.00 hores), una actuació de música urbana en directe amb sorteig de regals, marxandatge i molt més. Sense cap dubte tota una Festa del món del comerç i empresarial de Torrent que us convidem a visitar.
 

Segons Iván Valls, gerent de ACST: “…La MostraEmpresarial, que celebrem anualment, és la guinda al pastís de tot un any de treball amb l'objectiu de potenciar el teixit empresarial de Torrent. Ací les nostres línies de treball són dos. D'una banda oferim als associats participants un aparador en ple carrer on donar a conèixer a milers de persones els seus diferents productes i serveis. D'altra banda, volem que la resta de la ciutadania se sumeix a la nostra gran celebració en un ambient festiu i distès. L'important, una vegada transcorreguda lamostra, és que la gent conega la qualitat i el nivell d'empreses del que pot gaudir en la seua ciutat i, el més important, les seguisca visitant i recorrent a elles durant la resta de l'any.”

 

Calendari d'Esdeveniments “Mostra Empresarial de Torrent 2018”



Divendres 25 

Maig 09.00 hores – 14.00 hores. Programació especial de “Mediteradio FM” (91.1) des de l'escenari principal amb música, entrevistes, etc.

11.00 hores. Inauguració oficial de la “MostraEmpresarial de Torrent 2018”

18.30 hores – 20.30 hores. Xou oficial de “PJMasks”.


Dissabte 27 

Maig 09.00 hores – 12.00 hores. Espectacle “Mediteradio Morning Xou” amb Dj’s.

18.30 hores – 20.30 hores. Xou oficial de “PJMasks”.
20.30 hores – 21.00 hores. Clausura “MostraEmpresarial de Torrent 2018” a càrrec de “BlackAtmosfera” amb música urbana en directe, sorteig de productes i marxandatge exclusiu


Durant els dos dies de celebració de la “MostraEmpresarial de Torrent 2018”, el stand municipal de l'Ajuntament de Torrent / Idea’t oferirà activitats i tallers infantils (pintacaras,photocall, etc), en horari de: Divendres 25 de Maig (17.00 a 20.00 hores) i Dissabte 26 de Maig (d'11.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores)

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.220.41.140

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.