Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 23 de Maig del 2018
EMPRESA

Un empresari torrentí presenta el seu carregador per a vehicles elèctrics

Baix el nom comercial de OVANS i gràcies a l'acord amb la multinacional francesa LEGRAND, es van presentar el cap de setmana els nous equips en aquesta gran cita en la qual no van faltar les marques mes rellevants en vehicles elèctrics

Baix el nom comercial de OVANS i gràcies a l'acord amb la multinacional francesa LEGRAND, es van presentar el cap de setmana els nous equips en aquesta gran cita en la qual no van faltar les marques mes rellevants en vehicles elèctrics com Renault, Smart (Mercedes Benz),KIA, Hyundai i Nissan asi com una àmplia oferta de possibilitats alternatives que potencien la mobilitat elèctrica com a patins, bicicletes i motos elèctriques. Segons el CEO de la companyia, Daniel Sanchez, “com a empresa especialitzada en vehicles elèctrics, hem apostat per Legrand com a marca de referència en totes les instal·lacions de punts de recarrega que realitzem, per a poder dotar a l'usuari de l'última tecnologia i disseny en carregadors a un preu molt assequible. Podemos dir que estem davant un producte que compleix totes les expectatives per a l'usuari quant a connectivitat, disseny i facilitat d'ús”. 

 

OVANS com a enginyeria i instal·ladora, ofereix als seus clients tant particulars, grans empreses i organismes públics, tot un ventall de serveis en mobilitat sostenible, des d'estudis de flotes i anàlisis de viabilitat d'implantació de mobilitat elèctrica en empreses i ajuntaments, com a instal·lació de tota la infraestructura elèctrica i de carregadors, necessària per al desenvolupament d'aquesta nova tecnologia. És, a més, soci de ple dret de la AVVE(Associació Valenciana del Vehicle Elèctric), entitat que ha passat a convertir-se en el referent del sector. 

 

En l'esdeveniment, Joan Ribó, Alcalde de València i Giuseppe Grezzi, Regidor de MobilitatSostenible, han participat en la posada de llarg d'aquest esdeveniment que reuneix les últimes novetats en vehicles i mobilitat elèctrica. L'objectiu d'aquesta segona edició passa per conscienciar a la ciutadania i incentivar el seu pas al vehicle elèctric com a alternativa de futur però també de present. Joan Ribó, Alcalde de València apuntava davant els mitjans de comunicació la importància d'apostar i incentivar aquest sector des de l'administració: “ l'elèctric és bé para pacificar la ciutat, per a les persones i per al medi ambient. La ciutat de València vol apostar per mesures que prioritzen i ajuden a accelerar aquest procés”. 

 

Mentre, Giussepe Grezzi ha posat en valor que “Electric Movements posa de manifest que hi ha un creixent interès social i una aposta clara per les empreses a fer una aposta per un transport menys contaminant i més respectuós”. A més, en sintonia amb les seues paraules, Grezzi ha aprofitat l'espai de conferències de l'esdeveniment per a presentar als mitjans de comunicació i al públic assistent el Pla d'impuls al Vehicle Elèctric que ha desenvolupat elAjuntament de València i que propiciarà que la ciutat tinga en el futur 12 punts de recarrega elèctrica d'ús públic.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.42.208

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.