Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 23 de Maig del 2018
ECONOMÍA

Aprovada la licitació per a la realització d'un Estudi del Mercat Laboral

L'estudi descriurà la situació del mercat de treball actual i previsions del mateix a 10 anys vista que servirà per a determinar una proposta de formació

L'Ajuntament de Torrent ha aprovat en Junta de Govern Local la licitació per a la realització i redacció d'un Estudi del Mercat Laboral i les Necessitats de Formació per a l'ocupació de la població activa de Torrent, principalment de les persones en situació de desocupació. 
 

Aquest projecte es troba emmarcat dins de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat de Torrent “EDUSI Torrent 2015-2025”, que té per objecte la planificació d'actuacions de regeneració urbana a executar fins a 2022, mitjançant un enfocament integrat que contemple aspectes econòmics, ambientals, climàtics, demogràfics i socials. Es troba cofinançada al 50% per fons europeus, concretament el POCS FEDER 2014-2020.
 

L'estudi del Mercat Laboral descriurà la situació del mercat de treball actual i previsions del mateix a 10 anys vista que servirà per a determinar una proposta de formació per a l'ocupació que hauria de desenvolupar-se a Torrent amb la finalitat d'aconseguir major ajust entre el que demanda el mercat de treball i l'oferta de mà d'obra de la qual disposa el municipi, tant actualment com en el futur. 
 

Així mateix, l'estudi inclourà una descripció del perfil sociodemogràfic i professional de la població activa (ocupada i parada) de Torrent, així com una projecció d'aquest perfil a 10 anys vista. Tant el perfil actual com la projecció hauran de contemplar almenys les característiques d'edat, sexe i nivell de formació. 
 

“El resultat de l'estudi del mercat laboral determinarà les necessitats i accions formatives que permeten ajustar el perfil professional de la població activa de Torrent a les demandes del mercat laboral”, afirma Andrés Campos, regidor de de Gestió de Recursos.
 

L'estudi de les necessitats de formació també haurà de contemplar els recursos de formació existents en la localitat i la comarca que donen resposta a les necessitats detectades; de la mateixa manera que haurà d'identificar les necessitats formatives a les quals en aquests moments no és possible respondre per falta d'entitats i/o centres de formació que responguen a les mateixes

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.226.226.30

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.