Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 22 de Maig del 2018
POLÍTICA

Folgado: “els torrentins no volen referèndums sobre l'aigua sinó que baixe el rebut i torne Recicla"

Els populars també li recorden a Compromís i al PSOE que “encara estem esperant que s'engeguen les mesures aprovades pel Ple Municipal a instàncies de dues mocions del Partit Popular per a portar aigua potable aCalicanto, Buenavista i Falda de la Serra”

Després de l'anunci de Compromís de sol·licitar una consulta pública per a preguntar alstorrentinos si volen que la gestió de l'aigua en la ciutat siga pública, el Partit Popular a través del seu portaveu, Amparo Folgado ha afirmat que “el que els torrentinos volen és que baixe el rebut de l'aigua i torne a aplicar-se la Subvenció RECICLA, eliminada pel PSOE, Ciudanos i Guanyant amb l'abstenció de Compromís”. A més, subratlla que “als veïns els és igual si Aigües de l'Horta és 100% pública, privada o mixta, la qual cosa els veïns volen és tenir aigua, de qualitat, sense corts i que baixe el rebut”. També assenyala que “amb el cost de fer un referèndum, es podria baixar el rebut”. 
 

Folgado recorda que “el 31 de juliol de 2017 es va eliminar la subvenció en el rebut de l'aigua pel PSOE, Ciutadans i Guanyant, amb el beneplàcit de Compromís, deixant solament al PP i als 2.423 torrentins i torrentines que van signar perquè es mantinguera la subvenció. Açò sí que va ser un referèndum i cap partit excepte el PP va fer cas als quals demanaven els torrentins”. 
 

A més, Folgado també assenyala que “els embolics interns de Ros i el PSOE amb els seus socis de tripartit no tenen per què afectar als veïns i veïnes de Torrent, si van signar un acord de govern de postureo i en el qual no s'ha complit cap dels punts, que presenten una moció de censura, però no vulguen enganyar als veïns, ells no són culpables que Compromís posara al llop a cuidar del ramat, com va afirmar Pau Alabajos en 2015”. D'altra banda, la portaveu dels populars recorda que “va ser el PP l'únic partit de Torrent que va votar en contra de la privatització de l'aigua potable quan es va crear Aigües de l'Horta”. 
 

Aigua per a Calicanto i les urbanitzacions de Torrent

Els populars també li recorden a Compromís i al PSOE que “encara estem esperant que s'engeguen les mesures aprovades pel Ple Municipal a instàncies de dues mocions del Partit Popular per a portar aigua potable aCalicanto, Buenavista i Falda de la Serra”, aquestes dues últimes urbanitzacions van estar en 2017, cinc mesos sense una gota d'aigua en les seues aixetes. 
 

Els populars van presentar una moció per a portar aigua des del branc de Picassent – Montserrat fins a Pous de Calicanto i des de la qual, el consistori podria proveir d'aigua potable a totes les urbanitzacions de Torrent, sense necessitat d'obrir més pous o de seguir aprofundint els existents.  Folgado afirma que “la nostra moció va ser aprovada en l'Ajuntament de Torrent fa més d'un any i encara no sabem gens de la seua execució”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.145.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.