Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dimarts, 22 de Maig del 2018
FUTBOL SALA

Una victòria per a somiar en la promoció

La victòria els confinaria en la segona plaça del grup amb aspiracions de ser un dels millors segons amb opcions de jugar la promoció d'ascens a 1ª Nacional Femenina

Grandíssim i espectacular trobada el viscut dissabte passat 19, en el pavelló municipal elTuro de la Llagosta, amb unes graderies repletes de gent animant a les seues. Les locals necessitaven la victòria per a proclamar-se campió matemàticament i les valencianes necessitaven els tres punts per a seguir somiant aconseguint la segona plaça quede opció a la promoció d'ascens a la màxima categoria del futbol sala nacional femení.  El partit d'inici va ser intens vibrant i replet d'emoció amb ocasions contínues d'un i un altre equip, encara que les torrentinasconforme avançava el temps en l'electrònic s'anaven assentant més sobre el parquetdavant un equip català més nerviós i amb una mica d'ansietat per no fallar davant el seu públic.

Les de Torrent es van avançar en l'electrònic en el minut 4 després d'una bonica jugada d'atac on Neus combina amb Lotis per a manar l'esfèric al fons de la xarxa 0-1, les azulonascontinuen una miqueta nervioses i juguen amb més cor que cap però en el minut 6 Sonia culmina una jugada d'equip i posa l'1-1 en l'electrònic, les locals semblen soltar llast de tensió i la trobada es torna a igualar en joc animades en tot moment pels seus, en el minut 14 la il·licitana Idoya en jugada personal mana l'esfèric a l'esquadra i posa a les torrentinas per davant 1-2, torna l'ansietat i la precipitació a lesllagosteras i Romi roba la pilota i munta la seua contra personal per a afusellar la porteriaazulona i pujar l'1-3 amb el qual s'arriba al descans.

La segona meitat les locals ixen una mica més intenses i ficades en el partit pel que en el minut 23 obtenen el seu fruit i escurcen diferències, de nou obra de Sonia 2-3, la trobada entra en una dinàmica una miqueta eixelebrada, encara que les valencianes no perden els nervis en cap moment i continuen controlant el partit, arribat el minut 33 les blaves ataquen de cinc i comencen un setge sobre la porteria torrentina, però les d'Angel segueixen serioses sobre el parquet i frenen els devessalls locals que manen una pilota al travesser, arribant el minut 38 els fredolics intercepten l'esfèric i Idoya amplia la diferència a 2-4.

Les locals segueixen assetjant la zona visitant però aquestes segueixen mantenint el tipus i veient com les catalanes tornen a manar l'esfèric al pal, les sort que no van tenir la passada jornada sembla estar del costat torrentí i a força de sofriment arriben al final del partit amb la victòria torrentina que les deixa segones i terceres a Concòrdia pel golaveraje. La pròxima jornada el Hispanic s'enfrontara en el Anabel Medina a l'equip canari de Telde a les 18:00 h,. La victòria els confinaria en la segona plaça del grup amb aspiracions de ser un dels millors segons amb opcions de jugar la promoció d'ascens a 1ª Nacional Femenina.