Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dilluns, 14 de Maig del 2018
FUTBOL SALA

L'Hispanic perd davant de l'Alacant per 2-3

Traspiés de les torrentines que malgrat la derrota, segueixen amb l'esperança i el somni posat la pròxima jornada a Barcelona davant Concòrdia, ja que la victòria valenciana els donaria la segona plaça si vencen a Telde en l'última jornada a Torrent

Partit disputat en el pavelló Municipal de Loriguilla davant un centenar de persones.  La direcció de l'equip del Hispanic, va decidir fa unes jornades jugar l'ultime derbi valencià en la Població de Loriguilla en agraïment desinteressat del municipi valencià per les seues diverses mostres de col·laboració amb l'equip de Torrent, així com la col·laboració amb les 24 h., de Futbol Sala Femení, ja que les dates per a aquesta jornada estaven compromeses per la FDM de Torrent per a un altre esdeveniment des de fa mesos i no disposaven de Pavelló.

Després del vist en el partit, la mala fortuna sembla haver-se tornat a encebar amb el CEFHispanic. A aquesta altura de competició i jugant-se el campionat traslladar l'equip de pavelló, ha sigut vertadera mala sort, malgrat la derrota el somni contínua ja que la pròxima jornada s'enfronten Concòrdia i Hispanic i pot quedar sentenciada la segona plaça.

Les valencianes, han eixit molt fortes i als 11 segons s'han trobat amb un gol a favor 1-0, gràcies a un fort tret de Palanca que ha colpejat en una jugadora alacantina i ha acabat a l'interior de la porteria de Toñi, les torrentinasdominaven però se'ls veia una miqueta distants i poc acomodades sobre el parquet, conforme han anat avançant els minuts, malgrat no dominar el joc les de María Molina se'ls veia més tranquil·les i més adaptades al parquet.

Sense disposar de moltes ocasions i les poques que han disposat Aida ha resolt amb moltíssima certesa, al contrari que les torrentinas que si disposaven d'ocasions però una fantàstica Toñi, ha acabat avorrint a les d'Angel que fins i tot han fallat un doble penal i ha sigut en el minut 15 quan Lidia posava l'1-1 en l'electrònic per a les alacantines després d'una distracció defensiva i quatre minuts més tard Miriam ha posat l'1-2 després d'un fortísimo dispare ras, seguidament Tere llançava un doble penal per a les d'Alacant però Aida ha fet un paradon i quasi al final Neus ha tingut el seu per als fredolics però ha manat l'esfèric al pal deixant el resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

La segona meitat ha sigut molt similar als primers 20 minutos, encara que una mica més eixelebrats i intensos constants dominis alterns, però les de María seguien millor assentades obligant a Aida a demostrar el gran portera que és, intervinguda la segona meitat s'ha vist la millor versió torrentina amb boníssimes combinacions i llargues jugades que acabaven en ocasions de gol que no es materialitzaven, fins que en el minut 30, una preciosa combinació torrentina la culmina Lotis de forma magistral per a posar taules en el marcador 2-2, però quan millor està l'equip de L´horta, en el minut 31 després d'una pèrdua de pilota Xalocmunta una contra per a posar el 2-3 obra de Laura Bonmati.

El tant sembla desquiciar una mica a les locals i Romina és sancionada amb doble groga i l'equip torrentino es queda en inferioritat, aguantant com a vertaderes guerreres amb una jugadora menys, fins i tot han disposat d'una clara ocasió d'empatar, amb quatre minuts per davant i ja amb l'equip complet les d'Angel ho han intentat amb portera jugador, però les visitants han mantingut el seu gran ordenada defensa, aguantant la tromba valenciana que fins i tot han disposat d'un altre doble penal que ha llançat Neus i Toñi ha desviat el just amb la gemma dels dits, arribant al final amb la victòria alacantina.

Traspiés de les torrentines que malgrat la derrota, segueixen amb l'esperança i el somni posat la pròxima jornada a Barcelona davant Concòrdia, ja que la victòria valenciana els donaria la segona plaça si vencen a Telde en l'última jornada a Torrent. Destacar que en el partit d'avui en la graderia, es trobaven les autoritats municipals, la Diputada d'Esports, joventut i igualtat de València Isa García, una extensa representació del Llevant UD FS amb Manolo Bueno i jugadors, com Juan Guirex, Pedro Bou i JaviSena.