Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 08 de Maig del 2018

Junta Local vestirà a les Falleres Majors de Torrent i Corts

Demà, dimecres a les 20.30 h al saló d’actes de l’ajuntament, se celbrarà una reunió entre JLFT i les candidates per explicar les novetats d’estes ajudes

L’O.A.M. de Junta Local Fallera de Torrent (JLFT) ha anunciat ajudes en la indumentària per a les candidates a Corts d’Honor i Falleres Majors de Torrent de 2019. La nova proposta planteja vestir amb les teles dels vestits oficials a les Falleres Majors de Torrent i Corts d’Honor, amb l’objectiu d’abaratir el cost de representar la festa. El cost de la confecció dels vestits de valenciana corren a càrrec de cada membre de la cort i de la fallera major, de manera que Junta Local triarà l’indumentarista que vestirà a la cort major i infantil, i este a la vegada, confeccionarà el vestit oficial de la fallera major i de la fallera major infantil de Torrent, respectivament. Per a fer la tria de la firma oficial que vestirà a les màximes representants de Torrent, Junta Local obrirà un termini per a que les cases d’indumentària de la ciutat  puguen participar d’este concurs i fer les seues ofertes de confecció, de manera que JLFT triarà la oferta mes avantatjosa d’entre les presentades.

 

Respecte a les dos falleres majors de la ciutat, Junta Local proposa vestir amb una seda estreta, amb dibuix i color exclusiu per a les que siguen triades: les afortunades podran escollir la seua pròpia combinació de colors. A banda, rebran les pintes i adreços en regim de cessió per un any, que hauran de tornar una vegada acabe el seu regnat. La confecció i complements corren a càrrec de les elegides, així com la decisió de fer-se altres vestits.

 

Pel que fa a les Corts d’Honor, JLFT vestirà amb la indumentària oficial a les seues components (vestit de màniga de farol i corpinyo de màniga llarga). També s’inclouen les manteletes, peinador i calcer, mentre que les pintes i adreç seran també prestats i hauran de tornar-los quan acabe l’any. Així doncs, la Cort d’Honor només haurà de fer-se càrrec del cost de la confecció del seu únic vestit oficial, de les propostes que triarà JLFT.

 

Demà, a les 20.30 h. el saló d’actes de l‘ajuntament acull una reunió amb les candidates de cada falla per tal d’explicar estes novetats en la indumentària i resoldre qualsevol tipus de dubte entre les interessades.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.47.221

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.