Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 02 de Maig del 2018
URBANISME

L'Ajuntament continua el seu pla d'obres de millora amb la reforma integral de Verge del Olivar

La primera actuació ha començat ja amb les obres de la rotonda de reina Sofia amb Pare Méndez i continuarà amb la reforma integral del carrer Verge del Olivar també conegut com antic carrer del Pí

"D'octubre a març començaran la majoria de les 70 obres de millora de la ciutat" així ho ha anunciat l'alcalde, Jesús Ros, en l'habitual trobada amb els mitjans. El màxim edil ha especificat que a mesura que es vagen adjudicant les actuacions després del procés administratiu i burocràtic personal de l'Ajuntament "es reuniran amb els veïns de la zona de les obres per a informar-los de les actuacions però sobretot per a escoltar els seus suggeriments sobre aquest tema".

 

Ros ha aclarit que les primera reunió serà amb els veïns dels carrers Verge del Olivar, plaça Els Fonts i adjacents durant el mes de juny, ja que "la reforma integral d'aquesta zona donarà començament després de les Festes Patronals del mes de juliol. Serà una reforma total d'aquest carrer on es canviaran les xarxes de subministrament i clavegueram".

 

En aquest sentit Ros ha volgut deixar clar que tots els veïns afectats per aquesta actuació i que no puguen accedir als seus aparcaments veuran reduït l'impost que es paga per gual durant la durada de les obres, "l'Ajuntament és conscient que encara que aquestes actuacions milloren la qualitat de vida dels veïns també són un problema que dificulta el seu dia a dia i per aquesta raó volem donar solució a aquest problema puntual".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.231.245

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.