Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 26 de Abril del 2018
URBANISME

Comencen les obres de la rotonda entre Pare Méndez i Reina Sofia

El projecte contempla dos carrils de quatre metres i un voral interior de mig metre, amb el que es millorarà els radis d'accés a l'encreuament habilitats per a vehicles de més de 12 metres, com els autobusos, i, especialment, els de el servei urbà. També inclou la repavimentación de la zona per a tràfic intens amb un ferm flexible, una major accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i el ajardinamiento de la glorieta

La primera setmana de maig està previst que arranquen les obres de millora de l'encreuament entre la calle Pare Méndez i l'Avinguda Regna Sofia amb la instal·lació d'una rotonda que faça més fluït el trànsit de vehicles entre aquestes dues vies. Ja ha tingut lloc en l'Ajuntament de Torrent la reunió preparatòria del començament de l'obra entre els departaments implicats i l'empresa contractista, Víctor Tormo SL. El pressupost d'adjudicació de l'obra ascendeix a 185.685€ i el termini d'execució és de cinc mesos. Durant la reunió s'ha planificat el desenvolupament dels treballs així com la previsió i minimització dels perjudicis i les molèsties per als veïns de la zona.
 

L'obra de millora d'aquest encreuament forma part de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI), cofinançada amb fons FEDER de la Unió Europea. “Amb la instal·lació d'una glorieta en aquest punt, un dels punts conflictius de la ciutat, s'atén a una reivindicació del veïnat i amb ella es pretén reduir el nombre d'accidents, calmar el tràfic i reduir la velocitat dels vehicles, així com les emissions contaminants”, explica la regidora d'Urbanisme, Inma Amat.

 

El projecte contempla dos carrils de quatre metres i un voral interior de mig metre, amb el que es millorarà els radis d'accés a l'encreuament habilitats per a vehicles de més de 12 metres, com els autobusos, i, especialment, els de el servei urbà. També inclou la repavimentación de la zona per a tràfic intens amb un ferm flexible, una major accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i el ajardinamiento de la glorieta.

 

A aquest es suma una altra de les inversions més destacades per a la millora de l'entorn urbà del carrer Camí Reial, que ascendeix a prop de dos milions d'euros i que suposa donar continuïtat a la reforma del carrer València. Altres iniciatives que s'estan desenvolupant són la reordenació urbana del barri històric del Alteri la de la plaça dels Fonts i el seu entorn.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.112.1

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.