Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Dilluns, 17 de Juny del 2024 a les 10:57:55 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 25 de Abril del 2018

Cap de setmana solidari a Torrent

Aquest cap de setmana els torrentins han participat en una varietat d'activitats solidàries per a col·laborar amb associacions i col·lectius de la ciutat

Aquest cap de setmana els torrentins han participat en una varietat d'activitats solidàries per a col·laborar amb associacions i col·lectius de la ciutat. La nit del dissabte va estar amenitzada amb l'obra de teatre ‘Passar-se de la ratlla’; una comèdia representada pel grup GTI Teatre que va entretenir al públic i va fer que plorarà de riure. El saló d'actes de l'ajuntament va acollir dues funcions d'aquesta obra, que va promoure la fallera major de Torrent 2016, Noelia Peinado, i la seua Cort d'Honor, ja que són les encarregades d'organitzar el sopar anual de corts d'enguany, i han destinat els diners recaptats a la Fundació Ajudant a Créixer.
 

D'altra banda, les activitats solidàries van continuar amb la Gala Benèfica FIDAM, organitzada pel grup de dansa del ventreMaisha Oriental i a benefici de l'associacióADISTO. El Aditori es va omplir de gent que noquisiso perdre's aquest esdeveniment que tenia per nom “Érase una vegada” i que estava presentat per un grup de xics i xiques que representaven a personatges de contes. En les actuacions, compostes per diferents gèneres, van participar: Maisha, AC. Malaika i Al-Digna,Kangoo Torrent, Allegretto Vedat, Alba María iMaisha, Acadèmia Torrent, Celia i C.G.R. Angels,Alllegretto Vedat i Anaan. Camos, ADISTO, C.G.R. Torrent, Eduardo Sánchez i Escola Torrent Clàssic.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.109.75

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.