Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dimecres, 25 de Abril del 2018
FUTBOL SALA

L'Hispanic goleja al Castelldefells

Transcendental la victòria de les torrentines sobre Castelldefels, ja que tant Femisport com a Concòrdia segueixen guanyat els seus envits, per la qual cosa la pèrdua de punts en alguna trobada pot deixar fora a qualsevol dels tres d'a dalt en la lluita per la promoció, malgrat que Palau manté la diferència de tres punts sobreHispanic i Concòrdia.

El partit des de la xiuletada inicial, va anar amb domini total de les locals que van imprimir un ritme brutal al partit a força de forta pressió i ràpides transicions en atac de fet les locals il·luminen l'electrònic en el primer minut de joc, després d'un golasso de Romina per l'esquadra, l'assetjament valencià és continu però en ocasions Alba i unes altres la seua defensa salven gols cantats, fins i tot les grogues van disposar d'un parell d'ocasions claríssimes de que Aida concentradísima neutralitze, el 2-0 arriba en el minut 11 després d'una jugada de picardía de les torrentinas, després de ser sancionades les catalanes en una cessió a la portera Paula trau rapidíssim i Palanca anota mentre les grogues intentaven col·locar-se i el 3-0 arriba complit el minut 17 després d'una combinació de Romina amb Lotis que mana al fons de la xarxa, amb el tres zero s'arriba al descans.

La segona part és un espill de la primera meitat, encara que en el minut 23 Va ruixar, la més destacada de les grogues llance un cañonazoquasi del centre del camp que es va colar per l'esquadra de la porteria torrentina i posar el 3-1 que hi hauria una porta d'esperança però el control i el joc continu del costat local que en el minut 27 Idoia llança un fortísimo i ras tret que es cola entre un mar de cames i posa el 4-1, el domini contínua i en el minut 34 Paula fa el 5-1, les de Rubén Jaén es troben perdudes sobre elparquet i en el minut 35 les quatre jugadores torrentines combinen al primer toc i paula fa el 6-1.

Rubén demana temps i fa a les seues jugar de cinc tenint una clara ocasió que colpeja en el pal d'Aida, però les valencianes s'hagen molt centrades i sabedores de la falta de gols que tenen davant concòrdia i segueixen tapant espais i robant l'esfèric però és en el minut 39 quan les grogues són sancionades amb la sisena falta i castigades amb doble penal que llança Neus i fa el 7-1 i Romina falta de 20 segons fa el 8-1 definitiu.

FITXA TÈCNICA

CEF HISPANIC: Aida, Lotis, Neus, Paula, Romina (Palanca, Laura, Idoya, Maria, Berta) Entrenador: Angel Zurilla.

GOLS: Paula 2, Neus, Lotis, Idoya, Romina 2, Palanca

FS CASTELLDEFELS: Alba, Patri, Carla, Noe, Rocio (Marina, Sofía, Anna, María, Espinosa) Entrenador: Rubén Jaén.

GOLS: Roció.

ARBITRS Sres.: Félix Clemente y Víctor López CRONO Srta.: Montse Puerto. Colegio valenciano. Molts correctes, Groga doble a Carla i roja M. Rius. FS Castelldefels.