Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 23 de Abril del 2018
POLIESPORTIU

Cap de setmana d'éxits de l'esport torrentí

El primer a celebrar la victòria van ser les xiques del Club Voleibol Torrent, que, després de guanyar el partit en el pavelló Anabel Medina, s'ha classificat per a la següent ronda de la fase d'ascens.

Aquest cap de setmana, Torrent ha viscut una jornada de grans triomfs esportius. Els clubs de la ciutat han realitzat diferents partits amb els quals han collit grans èxits i pels quals han obtingut els seus corresponents títols i ascensos. El primer a celebrar la victòria van ser les xiques del Club Voleibol Torrent, que, després de guanyar el partit en el pavelló Anabel Medina, s'ha classificat per a la següent ronda de la fase d'ascens. També va ser una vesprada d'èxits per a l'equip del Nou Bàsquet Torrent, que després del seu merescut triomf en el partit del dissabte, en el pavelló El Vedat, va aconseguir convertir-se en campió i ascendir a Primera Divisió Nacional.

 

D'altra banda, aquest cap de setmana, els Tigres Rugbi League van disputar en la final de Copa de l'Espanya Rugbi League, de la qual es van proclamar campions. En l'àmbit futbolístic, el partit del C.D. Monte-Sión va ser suspès, a causa dels problemes interns de l'equipe rival, i per tant s'està a l'espera de confirmar la resolució per part de la FFCV, si se li dóna el partit com a bestiar al CD Munte-Sión o per contra es jugarà en una altra data. Per la seua banda, els xics del Torrent CF van empatar a 1 davant el segon classificat el Riba-roja de Túria CF, sumant un punt important, ja que queda una jornada menys i l'equip manté la tercera plaça de promoció d'ascens a Tercera divisió.

 

I finalment, el CD Monte-sión femení va collir una victòria a Riba-roja de Túria per 0 gols a 9, que consolida així la seua posició de privilegi mancant una jornada menys per a la conclusió de la temporada. I també ha sigut clau femenina el Futsal Hispanic Torrent que va guanyar el seu partit per 8-1 i manté intacta les possibilitats d'ascens a categoria nacional

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.178.157

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.