Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 11 de Abril del 2018

La tanca del polígon enfronta a PP i PSOE

Els socialistes afirmen "acolorir-li" la cara a Folgado després de qualificar a Ros de despilfarrador en pintar d'un altre color una tanca que va a ser canviada per una altra en breu

Els socialistes en un comunicat emès als mitjans recorden a Folgado que "l'ex-alcaldessa, per la mala gestió de la qual s'han hagut d'invertir 200.000 euros a recuperar La Cotxera, no veu bé que es destinen 150 euros en el manteniment d'una tanca per a augmentar la seua seguretat i la imatge del polígon". El PSOE de Torrent està convençut que "amb aquest tipus de notes Empare Folgado fa un resum del que han sigut els vuit anys de desgovern del Partit Popular a Torrent, on la falta de manteniment i la despreocupació total per la imatge de la ciutat han sigut la tònica general".
 

El partit socialista afirma que a la seua arribada "ens trobem una ciutat abandonada, amb uns parcs i zones verdes desateses i un polígon completament oblidat, amb uns empresaris que reclamaven millores en el Mas del Jutge, entre elles la seua imatge". Segons el PSOE, "si volem que les nostres empreses gaudisquen d'una bona salut i atraure inversors a la nostra ciutat hem de donar una imatge immillorable, cosa que hauria de saber la senyora Folgado", recorden a la portaveu popular.
 

En la nota, els socialistes enumeren les actuacions dutes a terme en aquests dos anys i mitjà en el polígon, "hem potenciat les nostres empreses en el polígon, amb una señalética nova, la creació d'un cens d'empreses, augmentant la neteja i el manteniment dels espais verds en la zona, en breu es pretén instal·lar càmeres de vídeo de vigilància i panells digitals informatius i a l'octubre es renovarà completament la tanca d'accés al polígon, amb noves voreres i permetent una mobilitat accessible". 
 

I és el manteniment d'aquesta tanca, que el govern de Ros ha pintat de roig per a llevar-li el blau anterior, la que ha alce la polèmica entre el principal partit de l'oposició i el govern local. I en aquest sentit els socialistes se segueixen defensant, "fins que arribe aqueix moment s'ha decidit revisar i pintar la tanca que es trobava en mal estat, reparant vores sortints amb algunes zones amb òxid que podien derivar en un perill per als molts usuaris que per diferents motius han de fer ús d'ella diàriament, entre ells xiquetes i xiquets que la travessen per a anar al col·legi".
 

Els socialistes recorden que és "una acció que està sent duta a terme gràcies a la borsa d'ocupació temporal engegada per l'actual govern socialista i que incrementarà la seguretat de la zona i millorarà la imatge i que costarà entorn de 150 € euros segons el PSOE.
 

En aquest sentit els socialistes van més enllà i són rotunds, "poca o cap vergonya té el Partit Popular enviant aquest tipus de comunicats i posant en evidència el seu desconeixement de les accions de manteniment d'una ciutat, més àdhuc si cap quan recentment s'ha recuperat el complex esportiu de la Cotxera, que ha costat més de 200.000 euros a les butxaques dels torrentinos -açò sí és un malbaratament innecessari- i el tenir les instal·lacions més de dos anys tancades al públic per la falta de manteniment i la desídia de la seua nefasta gestió al capdavant de l'Ajuntament de Torrent".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.237.178.126

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.