Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 11 de Abril del 2018
POLÍTICA

L'Ajuntament canvia de color una tanca abans de retirar-la per una nova de 51.000 euros

Els populars afirmen que és un balafiament i un descontrol de gestió en el govern socialista

El Partit Popular de Torrent ha denunciat el “balafiament i descontrol que existeix en el govern socialista del Sr. Ros després d'aprovar dijous passat una inversió de 51.000 euros per a canviar la tanca del pont que uneix el Mas del Jutge amb el carrer València i aquest dimarts comprovar que s'està @repintar en un altre color, la tanca que a l'octubre es va a retirar”. 

 

Dijous passat 5 d'abril es va aprovar per despatx extraordinari en el Ple municipal, la participació de l'Ajuntament de Torrent en la convocatòria d'ajudes per a projectes d'inversió per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons delIVACE. En aquest acord es va aprovar la Memòria Tècnica i es van sol·licitar 646.343,10€ per a dur-ho a terme. 
 

Entre les millores previstes, s'inclou per a l'any 2018 la “millora de seguretat canvie de barana de la zona per als vianants en el pont C/Mes delJutge amb C/València”, amb un cost de redacció del projecte de 4.188,51€ i un cost d'execució de 46.740,77€ a invertir a l'octubre de 2018. 
 

Per açò, els populars han denunciat que “cinc dies després d'aprovar en el Ple el canvi de tanca per valor de 51.000 euros, el govern socialista envia als pintors a canviar el color de la tanca blava pel roig, sent que la tanca es va a canviar per una nova en uns mesos”. Per a la portaveu del PP, Amparo Folgado “aquesta actuació demostra una total falta de coordinació en el govern del Sr. Ros”, a més apunten que “és un balafiament de diners públics @repintar contra l'oxidació i haver de pintar diverses capes per a passar del blau de la tanca roent, quan la tanca va a ser retirada per una altra nova”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.179.186

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.