Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 11 de Abril del 2018
BÀSQUET

Dues victòria i una derrota dels equips del UBF

Bons resultats dels equips de bàsquet del club torrentí

CADET
UBF TORRENT 48-39 CB CASTELLÓ NEGRE
(8-9)(5-5)(2-6)(2-14) 1ªpart 17/34
(5-0)(8-3)(8-2)(10-0) 2ª part 31/5

Partit molt important per a les aspiracions del nostre club doncs jugàvem contra les primeres i no podíem permetre'ns una altra derrota si volem aqueixa segona plaça. Hem eixit molt fluixes i Castelló ens pressionaven l'eixida de pilota, ens robaven pilotes i moltes fallades en les passades. Solament hem aguantat els dues primeres cambres amb un marcador ajustat, tercera cambra i quarta cambra molts fallades sense saber com jugar i sobre tots mala gestió del grup per la meua banda, fa que Castelló es vaja en el marcador 17 punts. En la segona part hem intentat traure el nostre joc en atac i sobretot en defensa, canviant la nostra pressió i desplaçant-la al mig camp per a estar més juntes i dificultar l'atac de Castelló .

 

Hem començat a remuntar el partit des de defensa més junta i a poc a poc ens acostàvem al marcador del rival. Hem començat a confiar en el nostre joc defensiu i bons atacs a la contra. Gràcies a les tres cambres de la segona part hem arribat a l'última cambra un punt a baix deixant-les solament ficar cinc punts al nostre rival. L'últim quart fabulosa en defensa i atac. 10-0 ens fa superar un partit que se'ns hi havia complicat molt. A més millorem basket averageamb Castelló amb quatre punts al nostre favor. Depenem de nosaltres encara, per a la segona plaça. I qui sàpies si una burxada del Castelló puga donar-nos la primera plaça, alguna cosa molt difícil ,però açò és bàsquet.

 

Partidaso en defensa d'Ainhoa que al costat de María en les últimes cambres ens han donat la confiança pèrdua per a poder atacar amb alegria, que junt Salma, Marina, Miriam i Ana Casanova han estat espectaculars en els últims tres cambres recuperant, parant i robant pilotes per a atacar ràpidament. Molt bon treball i molt satisfet de Salma en el primer partit amb les cadets aquesta temporada. Agrair l'esforç d'Abril i Com sempre que juga amb nosaltres molt bona aportació d'Ana Casanova. A les tres moltes gràcies i a l'equip sencer felicitats per traure avant un partit que se'ns va posar molt complicat entre altres coses per la mala gestió del grup en moments molt complicats. Seguim segones i estem quasi en la recta final falten dos partits menys complicats que aquests últims tres, però hem de seguir lluitant i competint per aquests dos pròxims partits.
 

INFANTIL A
UBF TORRENT 74-47 NOU BASQUET PATERNA
Avui després de l'aturada de les festes de Setmana Santa, menys per a les infantils del nostre club, que van estar disputant el TorneigBasketball València Challenge. Ens tornàvem a trobar amb el CB Paterna, un dels equips amb el qual més trobades hem disputat aquesta temporada i el resultat no ha variat. Una trobada bastant fluïda per tots dos equips, gran part per un arbitratge "neutral". Un inici que li'l van prendre amb bastant tranquil·litat per l'acumulació de partits de la passada jornada, on s'ha notat que li les van tenir a veure vertaders "murs", així que van anar a poc a poc obrint bretxa fins a aconseguir el nostre nou resultat capicúa 74-47.
D'aquest forma aconseguim la nostra 12ª victòria consecutiva d'aquesta fase, mantenint-nos líders i amb un repte en la ment, el partit de la pròxima jornada...... Que aconseguiran aquestes xiques? Veuen a veure-ho al nostre pavelló.

 

INFANTIL B
UBF TORRENT 46-47 BENICARLO
Després de la gran experiència del torneig de pasqua, les nostres xiques encaraven el partit com un repte i bones expectatives. El partit va començar molt fluix de les nostres xiques en defensa i amb massa precipitació en atac. El rival es va dedicar a aprofitar les nostres fallades i al final del 3r període, Benicarló anava guanyant de 9. El 4º període va marcar un punt d'inflexió amb un espectacular parcial de 12-0 a favor de les nostres xiquetes, deixant KO anímicamente a les rivals, al descans 3 a dalt.

 

L'emoció es va mantenir tot el partit, encara que en ocasions arribem a estar 7 i 9 a dalt, dominant tota la segona part. Un excessiu ús de mans de les nostres xiques, per ànsia de pilota, ens ficava ràpidament en bonus i a poc a poc el rival ens retallava diferències. El partit es va empat al 8º període. Amb tot per decidir, les de la terra de la carxofa (Benicarló), van traure un caràcter molt agressiu en defensa i en el rebot que ens sentencia. Les nostres xiques estaven molt nervioses, i aqueixa situació d'estrès ens va passar factura. Novament, hi ha una tremenda evolució, ja que en l'anada ens van guanyar per 33 punts. Molt satisfets amb aquestes cracks i Com diu la cançó "... i el resultat ens és igual!"

 

ALEVÍ A
UBF TORRENT 31- 53 ALBORAIA
Partit on es millora substancialment al de l'anada, on la diferència van ser 38 punts en contra.
Joc més calmat que ens permet tenir una lectura de joc concorde al que s'està entrenant.
Corts, una bona lectura en la passada i en elscontrataques ens permeten arribar amb tres passades a canastra, podent plasmar el treball que es realitza en els entrenaments.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.88.254.50

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.