Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 11 de Abril del 2018

"Els treballadors de la Cotxera no vam ser responsables del seu tancament"

Tres dels 11 extreballadors del centre esportiu de la Cotxera acusen a l'Ajuntament de l'abandó de les instal·lacions que va acabar amb el tancament del centre fa poc més de dos anys

Representants dels ex-treballadors del centre esportiu de la Cotxera van acudir al ple ordinari d'abril per a protestar per la situació de desemparament que diuen "sentir" per part del govern de Ros. El ple de desembre de 2016 va aprovar la moció de Guanyant per a prioritzar les candidatures de l'antiga plantilla, una vegada es reobriren les instal·lacions però finalment no ha sigut així, ja que l'empresa que gestiona ara el centre esportiu ni tan sols ha entrevistat als extreballadors que van enviar els seuscurriculums a la nova empresa. Per aquest motiu, els ex emprats s'han vist "enganyats" pel govern de Ros, "ens arriba la notícia que just en la comissió anterior al ple,es diu que les mocions aprovades en els plens no tenen per què ser executades.Pel que ens preguntem per a què estem perdent el temps ací, com teatre romà", es pregunta els seus representants.

 

A més volen deixar clar que ells no són els culpables de la deterioració a la qual van arribar les instal·lacions i va finalitzar amb el tancament després de l'abandó de l'empresa que gestionava el complex esportiu. Els treballadors recorden que la piscina ha sigut durant anys col·legi electoral, "on en ocasions es va haver de cridar a electricistes, per problemes amb el sistema elèctric. Clar era important que no es desbaratara el material informàtic , però no era important que els treballadors i usuaris pogueren electrocutar-se. Total ells anaven a estar una hores i nosaltres els 365 dies de l'any. El vostre percentatge de probabilitat era menor".

 

Afirmen que l'Ajuntament era coneixedor de les condicions que estava travessant el centre com la falta de sabó que solucionaven amb un sabó casolà per a poder netejar, treballaven més hores de les permeses sense cobrar-les, fins i tot la instal·lació es va arribar obrir fins a sense rellotge en la sala d'activitats que substituïen per un que regalaven en un supermercat. Fins i tot parlen de "condicions infrahumanes" en el treball. "I malgrat tot açò seguíem venint a treballar i intentant fidelizar a la gent".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
107.21.176.63

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.