Dissabte, 13 de Agost del 2022

Actualitzada Divendres, 12 de Agost del 2022 a les 12:22:39 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 09 de Abril del 2018
POLÍTICA

El Plenari de Torrent demana millors condicions per als treballador d’edució especial

Guanyant Torrent ha aconseguit els vots favorables de Ciutadans i el Partit Popular, recollir les seues reivindicacions i instar les conselleries afectades a escoltar aquest col·lectiu que porta temps intentant deixar veure la seua realitat.

El Grup Municipal de Guanyant Torrent Acord Ciutadà, ha aconseguit els vots necessaris perquè el plenari celebrat dijous 5 d’abril, inste la Conselleria d’Educació que desistisca del recurs d'apel·lació davant el Jutjat del contenciós administratiu número 10 de València, sobre el procediment 000737/2015, sentencia 242/16.

 

La proposta d’aquesta plataforma ciutadana al Conseller responsable d'aquesta, Sr. Vicent Marzà, perquè aplique dignitat professional per a les Educadores i Educadors d'Educació Especial i Infantil del conjunt del País Valencià i cedisca davant les contínues sol·licituds d'audiència per part d'aquest col·lectiu, per tal de negociar unes condicions laborals justes per al sector.

 

També s’instarà com a conseqüència de l’acord pres pel Plenari de l’Ajuntament de Torrent a la Conselleria d'Educació i Administració Pública, a redactar unes funcions clares que trenquen amb l'ambigüitat de les actuals, i el treball de les educadores i educadors d'Educació Especial i Infantil, no depenga de la interpretació de la norma per part de la direcció dels centres o de la inspecció de torn.

 

Demandes històriques

Aquestos acords, naixen de la Llei 10/2010, on es preveuen especialistes en Educació Infantil o Especial atenent l’alumnat en l'aplicació de programes per a l'autonomia personal, al costat de docents la programació escolar i, en general, participant dels programes educatius en aquells centres docents públics on desenvolupen la seua tasca.


Són, en definitiva, professionals que al costat d'uns altres com a mestres, professorat de Secundària, fisioterapeutes o especialistes en audició i llenguatge, formen part d'equips multidisciplinaris d'atenció a l'alumnat la tasca educativa del qual està fora de tot dubte en el dia a dia dels centres educatius.

 

La Plataforma d'Educadors Ed. Especial i Infantil del País Valencià, no cessa en la seua obstinació per visualitzar la discriminació que pateixen en els seus llocs de treball i reivindiquen unes condicions laborals dignes, sol·licitant a la Conselleria d'Educació i a l’Administració Pública, de les quals depenen, se senten a negociar unes condicions laborals justes per al seu col·lectiu.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.233.217.106

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.