Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 04 de Abril del 2018
BENESTAR SOCIAL

Els voluntaris del Punt d'Aliments es formen de manera gratuïta en manipulació d'aliments

Aquest curs sol tenir un cost de 5€ per a particulars i 2€ per a grups, però en aquest cas, l'empresa que ho imparteix, ASONAMAN, ha tingut la gratitud de col·laborar amb l'Ajuntament de Torrent perquè els nostres col·laboradors estiguen formats

Durant aquestes setmanes els voluntaris i voluntàries del Punt d'Aliments estan realitzant un curs online per a obtenir el certificat de manipulador d'aliments. Aquest curs sol tenir un cost de 5€ per a particulars i 2€ per a grups, però en aquest cas, l'empresa que ho imparteix,ASONAMAN, ha tingut la gratitud de col·laborar amb l'Ajuntament de Torrent perquè els nostres col·laboradors estiguen formats. El regidor d'Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, va visitar als voluntaris i voluntàries en l'inici d'aquest curs online que consisteix en la visualització de vídeos per a posteriorment realitzar l'examen necessari per a obtenir el certificat oficial. 
 

D'altra banda, els alumnes i alumnes del curs per a obtenir el certificat de professionalitat del SERVEF d'Atenció al Consumidor, han visitat l'Oficina del Consumidor de Torrent de la Casa de la dóna per la qual cada any passen i es resolen centenars de queixes i reclamacions. En la visita han estat presents el Regidor d'Atenció a les Persones, Francesc Carbonell i Tomás Barreda, el tècnic responsable de l'àrea. L'acadèmia on s'imparteix el curs és Beta Formació i la professora Mar Vila encarregada d'impartir el mòdul de gestió de queixes i reclamacions en matèria de consum. Finalment, perquè tinguen un bon coneixement del tema, se'ls ha regalat a les estudiants un pen driveamb informació i legislació a prop del consum.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.145.183.34

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.