Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 04 de Abril del 2018
EDUCACIÓ

Cs Torrent presenta una iniciativa per a implementar l'educació soci emocional i evitar el fracàs escolar

Aquest tipus d'educació ha sigut desenvolupada amb èxit en centres escolars d'altres països i s'ha disminuït la violència física i psicològica en els centres escolars. L'edil Enrique Campos ha destacat la importància del desenvolupament de les habilitats emocionals per a aconseguir l'èxit acadèmic. “L'objectiu principal d'aplicar aquest tipus de programa educatiu és eliminar el fracàs escolar” ha declarat el regidor

“El Grup Municipal Ciutadans Torrent, hem presentat una moció per al ple ordinari d'abril amb la finalitat de facilitar als centres educatius de Torrent les eines necessàries per a oferir un àrea d'Educació Soci-Emocional amb assignatures de lliure configuració autonòmica. Per a açò, instem a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport”, manifesta A més ha insistit a recalcar que “l'educaciósocioemocional garanteix un major autocontrol de l'alumne i ho forma per a afrontar situacions adverses i la resolució de problemes amb major eficàcia.
 

Campos conclou reiterant el compromís social del seu Grup “Si des de l'administració es promouen les conductes saludables per a conscienciar als joves de què és possible afrontar les adversitats desenvolupant les seues pròpies habilitats emocionals, millorarem les relacions interpersonals entre els mateixos i s'evitaran conductes perjudicials i estats d'ànim negatius. I afirma que “és de vital importància que els menors se senten compresos i abrigallats. Si es treballen àrees com la identitat, convivència i responsabilitat aconseguirem motivar als menors perquè enfoquen la seua energia en el treball en equip i la resolució creativa dels problemes i evitarem l'aïllament.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.238.171

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.