Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 04 de Abril del 2018
POLÍTICA

El PP rep queixes dels usuaris de la Cotxera

Segons el principal partit de l'oposició els usuaris afirmen que hi ha maquines de musculació desbaratades igual que les bicicletes de spining

Fins al Grup Popular estan arribant les queixes dels usuaris del complex esportiu La Cotxera, reobert el passat mes després de més de dos anys tancat. La portaveu dels populars, Amparo Folgado afirma que “estem rebent queixes d'usuaris en comprovar que han retirat el regulador de l'aigua en les dutxes i en unes solament tenen aigua freda i en unes altres massa calenta”, a més, també assenyala que “hi ha queixes perquè no s'ha reparat cap bicicleta de spiningni cap màquina del gimnàs, seguint desbaratades les mateixes que fa dos anys”. 
 

Els populars també es pregunten “on està eljacuzzi que quan van tancar les instal·lacions tenia a penes un any i ara no està disponible, així com tampoc la sauna”. A més, alguns usuaris han mostrat al PP el seu malestar perquè “el bany turc segueix tenint les mateixes deficiències que al gener de 2016 quan va tancar”.  La portaveu dels populars, Amparo Folgado es pregunta “en què s'ha gastat 200.000 euros l'Ajuntament de Torrent segons afirma l'alcalde en els seus comunicats” i per açò, en l'últim Ple Ordinari, Folgado va sol·licitar que s'informara al PP de la relació de despeses i les factures dels 200.000 euros que l'Ajuntament afirma haver invertit en aquests dos anys en els quals les instal·lacions han estat tancades. Folgado afirma que “encara no ens he respost ni l'alcalde ni la regidora d'esports a les preguntes”. 
 

Devolució dels abonaments de 2016

D'altra banda, els populars han sol·licitat recentment que “els usuaris que van pagar l'abonament anual de 2016 i que no van poder gaudir ni un sol dia del seu abonament, encara estan esperant que se'ls retorne l'abonament o se'ls compense amb l'abonament per a 2018”. 
 

A més, des del PP, el seu portaveu Empare Folgado va afirmar que “l'equip de govern del Sr. Ros ha de complir amb l'acord plenari de febrer de 2016, en el qual es va aprovar la moció del Partit Popular perquè es reobriren les instal·lacions, es retornara l'abonament als usuaris que van pagar per endavant l'abonament de 2016 i es readmetera als treballadors”. 
 

El complex esportiu La Cotxera va tancar les seues portes amb el govern socialista de Jesús Ros, el dilluns 4 de gener de 2016 quan els treballadors van comprovar que s'havien instal·lat dos forrellats en acudir a treballar. L'Ajuntament ja sabia un mes abans, el 4 de desembre de 2015 que l'empresa concessionària anava a tancar un mes després, però ningú es va assabentar fins a trobar les instal·lacions tancades.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.154.208

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.