Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 21 de Març del 2018
POLÍTICA

CS critica que Ros no haja intervingut amb la nova adjudicatària de la Cotxera per a incloure als seus extreballadors

Campos no entén que problema hi ha hagut perquè simplement "un gest de bona voluntat de l'equip de govern del Partit Socialista, on estava aprovat fins i tot per ells mateix en el ple, on es va dir expressament en la mesa de contractació que calia posar en contacte als ex terballadors amb l'empresa

El Portaveu del Grup Cs de Torrent Enrique Campos, ha quedat atònit en assabentar-se de la notícia que l'Ajuntament de Torrent no ha intervingut amb l'empresa adjudicatària de laCotxera per a resituar els extrabajadores. "De res ha servit els acords plenaris on l'equip de Govern del PSOE tindria la voluntat d'intervenir. Acords que ells mateixos van votar a favor. A favor de què? Es pregunta el Portaveu de Cs Torrent I. Si no som capaços de ni tan sols d'intervenir davant una situació, on per a “fer-se la foto amb els extrabajadores” si han estat atents, però per a simplement posar-se en contacte amb l'empresa i presentar elscurriculums dels extrabajadores sembla que els pesa".
 

Campos no entén que problema hi ha hagut perquè simplement "un gest de bona voluntat de l'equip de govern del Partit Socialista, on estava aprovat fins i tot per ells mateix en el ple, on es va dir expressament en la mesa de contractació que calia posar en contacte als ex terballadors amb l'empresa i on els mateixos ex treballadors solament demanaven que se'ls escoltara i tingueren l'oportunitat de presentar les seues curriculums. 

 

Campos exigeix a l'equip de Govern de Ros una explicació sobretot i abans de res als treballadors, que han vist com un partit que havien dipositat la seua confiança no ha sigut contestada. Campos afig que ningú s'ha posat en contacte amb els extrabajadores de la Cotxera per a donar-los una explicació del perquè no han pogut tenir l'oportunitat de presentar el seu currículum. Com tots sabem la Cotxera obrirà en breu i ja els treballadors han sigut contractats per a donar el servei.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.190.167

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.