Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 11:25:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 12 de Març del 2018

La plantà de les falles de Torrent es lliura de l'alerta taronja per forts vents 

L'Aemet alerta de ratxes que podrien aconseguir els noranta quilòmetres per hora en el cap i casal, però a Torrent les ratxes màximes aconseguiren els 27 quilòmetres/ hora. 

Els artistes fallers miren al cel i les seues aplicacions meteorològiques per a controlar la plantà de les falles de la capital de l'Horta Sud. El temps a Torrent sembla calmat, llevant de les xicotetes pluges que s'esperen per a la vesprada del 14 de març (2,4 mm) i algun interval nuvolós amb probabilitat de pluja el 18 de març (6,7 mm). En general, s'espera un temps ennuvolat per a falles: el 16 de març s'esperen 19 graus de màxima i 8 de mínimes.

Les mateixes que s'esperen per al divendres, 16. Els intervals nuvolosos seguiran el dissabte, quan baixa un grau la temperatura màxima fins als 17; mentre que el diumenge, 18 de març, últim dia d'ofrena, s'esperen 18 de màxima, amb algunes gotes de pluja. 


Quant a les ratxes de vent, el gran enemic dels artistes fallers, Torrent es lliura de l'alerta taronja que amenaça València ciutat. Demà, s'esperen 19 quilòmetres hora; el dimecres, 14 de març, dia en el qual s'espera la pujada de rematades de la majories de falles de Torrent, s'esperen 13 quilòmetres hora que tornaran a pujar el dijous, dia oficial de la plantà fins als 27 km/h. 


La resta de la Comunitat Valenciana segueix aquest dilluns en avís, excepte la província d'Alacant, per forts vents de component oest que poden aconseguir els 90 quilòmetres per hora, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Sense anar més lluny, aquest diumenge el vent va tombar la rematada de la falla avinguda Burjassot-Joaquín Ballester, que ara es prepara per a recuperar i repassar desperfectes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.47.253

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.