Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 28 de Febrer del 2018
TEATRE

L’Elisir D’Amore I Els Joglars arriben al Auditori

En aquesta ocasió, Els Joglars centren la seua mirada en els mitjans de comunicació. Alguna cosa que va nàixer de la necessitat de transmetre informació vital per a la societat, a poc a poc ha esdevingut en un negoci de l'entreteniment

Aquest cap de setmana, l’Auditori de Torrent acull una representació de l'òpera de Donizetti“L’elisir d’amore” per a públic familiar. Aquesta adaptació de la companyia Camerata Lírica d'Espanya, amb diàlegs en castellà i les parts cantades en idioma original té una durada 70 minuts, comptarà amb acompanyament de piano i conté els fragments musicals més reconeguts d'una de les òperes més conegudes i representades de tots els temps, tot açò sense abandonar les formes ortodoxes de l'òpera i amb una qualitat sempre avalada per músics i cantants professionals de gran nivell que no deixaran indiferent fins i tot a l'afeccionat més exigent. La funció serà el dissabte 3 de març a les 18 h.

 

També aquest cap de setmana, l’Auditori de Torrent rep la visita d'una de les companyies de teatre més longeva i estable d'Europa, Els Joglars, amb el seu últim muntatge “Zenit”. En aquesta ocasió, Els Joglars centren la seua mirada en els mitjans de comunicació. Alguna cosa que va nàixer de la necessitat de transmetre informació vital per a la societat, a poc a poc ha esdevingut en un negoci de l'entreteniment. El perill recau que aquesta maquinària que es va engegar per uns motius nobles ha sigut desvirtuada per la bogeria consumista i ara està fora de control i ni els seus mateixos creadors la poden dominar. L'obra transcorre en la redacció d'un gran periòdic, “Zenit”.

 

Els Joglars ens mostraran els secrets de les seues oficines, el dia a dia dels seus periodistes convertits en mitjana workers, les amistats i obligacions dels seus propietaris, l'enfrontament entre el periodisme ètic i la voracitat del mitjà. Els muntatges de Els Joglarses caracteritzen per uns espais escènics funcionals, suggestius, poètics, d'intensa plasticitat, en els quals la il·luminació és un element essencial. També per l'ús del sarcasme i la sàtira, de l'humor i la ironia, de la música com un element decisiu per a captar matisos, crear atmosferes i enriquir l'acció dels actors. La funció serà el diumenge 4 de març a les 19 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.239.83.89

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.