Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 13 de Febrer del 2018
OCUPACIÓ

“Fem futur”, primer concurso de emprendedurismo de Torrent

Los participantes recibirán formación especializada y asesoramiento individualizado para redactar un Plan de Empresa viable e innovador

L’Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal IDEA’T, i juntament amb el voluntariat SECOT València (Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica) han engegat la primera edició del concurs de emprendedurismo “Fem Futur”.  Un concurs que naix amb la voluntat de recolzar a joves emprenedors amb idees innovadores i originals, ajudant-los en el seu desenvolupament formatiu per a dur a terme un projecte real. L'edil de Modernització i Gestió de Recursos, Andrés Campos, ha puntualitzat que “és també una oportunitat per a donar visibilitat a projectes que es convertiran en una possible eixida professional fructífera. Amb aquestes iniciatives cerquem que els joves puguen desenvolupar el seu talent amb la millor formació possible”. 
 

Els participants d'aquesta iniciativa elaboraran un Pla d'empresa que permeta tangibilizar una idea convertint-la en un projecte viable. Per a açò, rebran en el marc d'aquest programa, formació especialitzada i assessorament individualitzat durant la durada del concurs amb la finalitat de redactar el projecte, que ha de ser viable econòmica, tècnica i financerament, i tenir un caràcter original i innovador. Els tres millors projectes, lliurats abans del 7 de juny, rebran premis com recompensa al seu esforç i reconeixement a tot el treball realitzat. Els projectes seran valorats tenint en compte les següents variables: Presentació del projecte. Originalitat de la idea empresarial i Viabilitat del projecte. 
 

Aquesta iniciativa promoguda des d'entitats que treballen per l'interès de visibilizar la cultura emprenedora dels joves, està dirigida a persones d'edats compreses entre 18 i 30 anys empadronats a Torrent que complisquen els següents requisits: Que durant l'any acadèmic 2017-2018, estiguen realitzant últim curs d'un Cicle Formatiu de Grau Superior. Que hagen superat el 50% dels crèdits corresponents a la titulació universitària que estiguen realitzant en el curs acadèmic 2017-2018.
 

Que hagen finalitzat els seus estudis de Cicle Formatiu de Grau Superior o universitaris en els últims 3 anys.

També podran participar joves entre 18 i 30 anys que no estant empadronats a Torrent, sí estiguen realitzant durant l'any acadèmic 2017-2018 l'últim curs d'un Cicle Formatiu de Grau Superior en algun centre (públic o concertat) del municipi de Torrent. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 19 de febrer de 2018. Tota la informació: https://torrent.portalemp.com/concurs-fent-futur-2018.html?n=1

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.64.226

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.