Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 12 de Febrer del 2018
PSOE

Andrés Campos, triat secretari general dels socialistes de l'Horta Sud

El portaveu socialista de l'Ajuntament de Torrent supera per 800 a 736 a vots a Eva Sanz gràcies al suport dels municipis que van recolzar al candidat Guillermo Luján. L'agrupació socialista torrentina s'ha plenat per a recolzar i celebrar la victòria del seu candidat, que ha remuntat en la segona volta, serà el secretari general de la comarca amb més afiliats de tota la Comunitat Valenciana.

Andrés Campos ha sigut triat de forma directa per la militància com a secretari general dels socialistes de L'Horta Sud. El portaveu socialista, que no va poder amb Ros a Torrent en les primàries locals, s'ha imposat aquesta vegada al seu rival en la comarca amb un missatge de regeneració política i democràcia directa. 

El suport de Guillermo Lujan, el tercer en la primera votació, ha desequilibrat la balança per al torrentí, ja que en la primera ronda Eva Sanz va aconseguir 629 vots enfront dels 436. El torrentí ha aconseguit quasi duplicar el suport aconseguit amb els vots que van recolzar al candidat d'Aldaia. 



Campos crida a una revolució de la militància per a recuperar al PSOE

A través d'una nota de premsa, Campos ha donat les gràcies "a tota la militància socialista de la comarca. Als quals m'han recolzat, per escoltar-me i confiar en mi. Als quals no m'han votat, per venir a exercir el dret al vot, per expressar la seua opinió i amb açò haver fet història”. Així es presentava Campos davant els militants socialistes en aquesta vesprada de diumenge en la qual, per primera vegada, s'ha decidit per vot directe al màxim representant del socialisme de l'Horta Sud.

El futur Secretari General ha agraït els suports rebuts i ha convidat a tota la militància a formar part activa del seu equip, un equip que qualifica d'integrador, coherent i, abans de res, amb una voluntat clara de dinamitzar la comarca i reforçar la participació activa dels socialistes en cadascuna de les decisions del partit.

“Amb aquest resultat hem arribat al primer dels nostres objectius, estem només al principi del camí per a fer més comarca, crear més militància”, assegurava Campos en afirmar que ara comença el seu projecte, el de donar forma a totes les propostes que presentava en el seu programa, aquelles que en definitiva porten al socialisme comarcal a ser l'eina per a dur a terme una segona transformació social. Com recordava durant el seu discurs, la revolució de la militància, que començava en el 39º congrés federal, ha arribat a l'Horta Sud.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.239.15.34

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.